КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

День факультету управління та бізнес-дизайну Київського національного університету технологій та дизайну

Святкування 93-ї річниці з Дня заснування факультету управління та бізнес-дизайну Київського національного університету технологій та дизайну відбулось у дружній та творчій атмосфері та ще раз підтвердило командний дух викладачів та студентів факультету.

30 травня 2023 року відбувся святковий концерт з нагоди Дня факультету управління та бізнес-дизайну. Ця урочиста подія зібрала багато студентів, викладачів та співробітників університету, в також на ній побувало багато гостей, серед яких були запрошені випускники шкіл та студенти фахового коледжу мистецтв та дизайну КНУТД.

 

Почесними гостями на святі були ректор Київського національного університету технологій та дизайну Іван Михайлович Грищенко, проректор з наукової та інноваційної діяльності Людмила Михайлівна Ганущак, проректор з цифрової трансформації Володимир Володимирович Стаценко, проректор з навчально-виробничих питань та розвитку Володимир Миколайович Бобровник, декан факультету мистецтва та моди Людмила Іванівна Зубкова, директор Навчально-наукового інституту інженерії та інформаційних технологій Ігор Васильович Панасюк, декан факультету мехатроніки та комп’ютерних технологій Володимир Миколайович Павленко, декан факультету культурних та креативних індустрій Михайло Андрійович Кулиняк, директор Навчально-наукового інституту сучасних технологій навчання Тетяна Миколаївна Власюк, директор офісу міжнародної та проектної діяльності Олег Олександрович Шевченко.

З вітальним словом до студентів, викладачів та співробітників факультету звернувся ректор Київського національного університету технологій та дизайну, академік НАПН України, Іван Михайлович Грищенко, який подякував їм за самовіддану та плідну працю, висловив щирі побажання подальшого розвитку та процвітання факультету, побажав міцного здоров’я, щастя, добра, творчих злетів та скорішої Перемоги України!

Святкову програму концерту на честь Дня факультету правління та бізнес-дизайну «Доброго вечора, ми з України!» було присвячено презентації різних областей та міст України на сході, заході, півночі та півдні. Студенти самостійно підготували короткі відео-історії про свої міста та регіони – і ті, які сьогодні знаходяться безпосередньо в зоні бойових дій або є прифронтовими та окупованими – Бахмут, Харків, Токмак, а також ті, що сьогодні в тилу, стійко витримуючи постійні повітряні атаки ворога, працюють задля нашої скорішої Перемоги – Київ, Чернігів, Черкаси, Одеса, Херсон, Львів, Івано-Франківськ та інші.

Слід відзначити, що концертну програму було підготовлено силами студентів та викладачів факультету та запрошених на свято гостей, які співали, танцювали, грали сценки із життя студентів.

Наприкінці концертної програми з вітальним словом виступила декан факультету, д.е.н., професор Олександра Володимирівна Ольшанська, яка подякувала керівництву за створену в Університеті теплу родинну атмосферу, в якій відбувалося й свято факультету, подякувала проректорам, деканам, завідувачам кафедр, викладачам і співробітникам університету за доброзичливе ставлення та підтримку факультету й побажала колективу факультету міцності та стійкості, нових звершень та творчих здобутків на освітянському й науковому фронті. Після цього Олександра Володимирівна розпочала церемонію традиційного нагородження студентів, викладачів, партнерів і друзів факультету. І першими запросила на сцену родину волонтерів Ірини та Андрія Сахнацьких, засновників проєкту «Смаколики для ЗСУ», з якими студенти та викладачі факультету співпрацювали весь навчальний рік.

Ірина Сахнацька подякувала всім студентам і викладачам, керівництву факультету та Університету за постійну допомогу у волонтерській справі та вручила подяки ректору Університету Івану Михайловичу Грищенку та декану факультету Олександрі Володимирівні Ольшанській.

Також від імені колективу факультету управління та бізнес-дизайну декан вручила ректору Університету символічний Прапор Перемоги з проханням розгорнути його у великий День Перемоги України у визвольній війні проти рф.

Церемонія нагородження продовжилася врученням Подяк і Грамот кращим студентам і викладачам факультету за активну участь у житті факультету та особистий внесок у його розвиток.

Фінальний флешмоб, який підготували студенти факультету та виконана разом пісня «ФУБД MUST GO ON!» прозвучали як потужний гімн факультету!

05.06.2023