КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ВІДБУЛАСЯ ЗМІНА КЕРІВНИКІВ ВИСОКИХ ПРЕДСТАВНИЦТВ НІМЕЧЧИНИ В УКРАЇНІ

Директор Центру управління енергоефективністю університету, Анатолій Козленко взяв участь у прийомі на запрошення нового директора Німецько-Української промислово-торговельної палати (AHK Ukraine) пана Райнера Перау, який представився та висловив свої плани відносно початку своєї діяльності в Україні. Також цей вечір був присвячений прощанню з Послом Федеративної Республіки Німеччина Анкою Фельдгузен після багатьох років її роботи в Україні.

Під час заходу Анатолій Козленко особисто переговорив з пані Послом та щиро подякував за її особистий вклад в розвиток відносин між країнами, особливо за майже досконале вивчення української мови, спілкування на якій дозволяє краще розуміти українських партнерів. Бурхливими оплесками присутні зустріли її виступ та впевненість, що Україна ПЕРЕМОЖЕ! 

Відбулася ділова розмова з Райнером Перау, під час якої розповів про діяльність нашого Центру енергоефективності та запросив його відвідати університет в зручний для нього час. Обговорили напрями співпраці з AHK Ukraine в організації Кваліфікаційного центру (КЦ) з його орієнтацією на встановлення контактів з аналогічними німецькими КЦ, з метою досягнення вручення сертифікатів енергоаудитора, визнаних в країнах ЄС.

Провів цікаву бесіду по питанням енергоефективності з генеральним директором ТОВ «РЕХАУ» Федором Омелінським.

Також пройшли короткі зустрічі з іншими представниками українських та німецьких фірм, присутніх на прийомі, на теми енергоефективності та підготовки відповідних спеціалістів, контакти з якими ще будуть продовжені.

 

01.07.2023