КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Навчання енергоаудиторів в Центрі енергоефективності


Сформована чергова нова група бажаючих, пройти навчання та отримати кваліфікаційні атестати на право провадити діяльність із сертифікації енергетичної ефективності та обстеження інженерних систем будівель. Відбулось попереднє засідання атестаційної комісії університету під час якого було прийнято рішення про початок процесу навчання та кваліфікаційної атестації.


Дев'ятиденний навчальний курс, розпочався в онлайн форматі безпосередньо з Центру енергоефективності університету. Перший урок урочисто відкрив директор Центру управління енергоефективністю Анатолій Козленко. Він повідомив порядок проведення кваліфікаційних іспитів, порядок отримання кваліфікаційних атестатів та їх використання в майбутній роботі.


Вадим Литвин та Сергій Навальний, як спікери курсу, розповіли про свій багатолітній досвід роботи в цій галузі та звернули увагу на з’ясування всіх виникаючих питань під час проведення занять, з тим, щоб була можливість сформулювати відповіді на них, надати практичні поради та допомогти в користуванні начальними посібниками, нормативними документами, звернувши увагу, що короткострокові курси закладають основи знань, які потрібно буде постійно поглиблювати та доповнювати.

Слухачі курсів, які представляють різні регіони країни, коротко поділилися своїми планами стосовно отримання нової кваліфікації, надіями щодо перспективи застосування її на практиці, після нашої перемоги, для відновлення будівель з урахуванням вимог щодо підвищення їх енергоефективності.

На завершення Анатолій Козленко побажав слухачам успішного навчання та складання кваліфікаційного іспиту.

03.07.2023