КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ВІРТУАЛЬНІ ЗУСТРІЧІ З УСПІШНИМИ ПІДПРИЄМЦЯМИ «BUSINESS WEDNESDAY» В РАМКАХ ПРОЄКТУ ERASMUS+ VEHUB4YOU

Запрошуємо всіх бажаючих на віртуальну зустріч з успішними підприємцями в рамках реалізації грантового проєкту ERASMUS+ VEHUB4YOU, що реалізується в Київському національному університеті технологій та дизайну спільно з провідними європейськими університетами - «Business Wednesday»

 

Захід відбудеться 13 вересня 2023 року

-  Час: 11:00 (Україна) / 10:00 (CET)

-  Місце: Київський національний університет технологій та дизайну, Київ, Україна

- Країни-учасники: Італія, Україна, Латвія, Азербайджан та асоційовані з проектом країни

 

Головна мета: відкритий обмін інформацією між досвідченими бізнес-представниками та молоддю з різних країн. Разом ми поділимося найкращими практиками та інсайтами зі світу міжнародного бізнесу.

 

Що очікується:

- об'єднання досвіду і молодості: досвідчені бізнесмені та молодь з різних країн зберуться разом, щоб навчатися та обмінюватися цінними інсайтами.

- досвід успішних бізнесменів: відомі бізнесмени Талят Белялов та Ейваз Бекір, співзасновники та власники компаній D-STOUN, TAKAVA, OkShina, YUG-Trading, Family Welfare та Choizy, розкриють свої секрети успіху через особисті бізнес історії.

- розвиток навичок для молоді: молодь отримає цінні інсайти та інформацію про навички, необхідні для розвитку у світі міжнародного бізнесу.

 

Міжнародний віртуальний обмін здійснюється в рамках реалізації проєкту Erasmus+  VEHUB4YOU, що співфінансується Європейським Союзом.

 

Обов'язкова реєстрація на захід за посиланням:

https://www.vehub4you.com/businesswednesday

 

Посилання для участі онлайн

https://us02web.zoom.us/j/89051812546?pwd=T2xZam0rSGxkSlhodmNOaEhLd2hRUT09

Ідентифікатор конференції: 890 5181 2546

Код доступа: 397469

 

Не пропустіть цей шанс приєднатися до глобальної спільноти, де досвід і молодь об'єднуються для досягнення успіху! Долучайтеся та готуйтесь до великих досягнень!

 

12.09.2023