КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ПЕРША ІМЕННА СТИПЕНДІЯ ВІД АТ «ФАРМАК» ДЛЯ СТУДЕНТІВ КНУТД

11 жовтня 2023 року об 11:00 у конференц-залі Київського національного університету технологій та дизайну відбулося урочисте оголошення переможця та нагородження учасників конкурсу на здобуття іменної стипендії від лідера вітчизняної фармацевтичної галузі АТ «Фармак». Цей конкурс фармацевтична компанія організувала для студентів кафедри промислової фармації КНУТД, які навчаються на другому (магістерському) рівні вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Промислова фармація».

Захід відкрив Іван Грищенко, ректор Київського національного університету технологій та дизайну, академік НАПН України, який зазначив, що плідна співпраця університету та представників потужного фармацевтичного підприємства закладає нові перспективи для розвитку вищої освіти та науки в Україні.

Присутніх привітала Надія Штепа, керівник відділу підбору та адаптації персоналу АТ «Фармак». Вона наголосила на важливості підтримки кращих студентів та молодих спеціалістів фармацевтичної галузі, адже талановита молодь – це майбутнє і важливий чинник економічного прогресу будь-якої держави. Потім представниця компанії розповіла про студентів, які взяли участь у конкурсі, етапи та критерії конкурсного відбору та оголосила ім’я переможця.

Анастасія Бегдай, студентка групи МгХФ-23, виборола перемогу та отримала сертифікат про здобуття іменної стипендії від АТ «Фармак». Вона висловила подяку керівництву компанії за таку підтримку та зазначила, що їй було надзвичайно приємно, що її навчальну та наукову діяльність високо оцінили.

Надія Штепа привітала переможницю та усіх інших учасників конкурсу, які отримали заохочувальні подарунки від АТ «Фармак».

Зі словами привітання виступили Тетяна Деркач д. пед. н., професор, декан факультету хімічних та біофармацевтичних технологій та Владислав Страшний, завідувач кафедри промислової фармації КНУТД, д. фарм. н., професор.

До заходу дистанційно приєдналися члени експертної групи Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти, які з 9 по 11 жовтня 2023 р. проводили акредитаційну експертизу освітньо-професійної програми «Промислова фармація», за якою і навчаються учасники та переможниця конкурсу. Вони долучилися до привітань та з впевненістю зазначили, що такий проєкт обов’язково стане мотивацією для усіх студентів спеціальності 226 «Фармація, промислова фармація» для досягнення ще більш високих результатів у навчанні та значно полегшить студентське життя в ці непрості часи.

Колектив кафедри промислової фармації висловлює щиру подяку АТ «Фармак»! Ми щиро захоплюємося тим, що стратегічне партнерство КНУТД з АТ «Фармак» поповнюється новим форматом співпраці і створює можливість для підтримки студентської молоді та віримо у те, що такі інвестиції сприятимуть розвитку висококваліфікованих фахівців.

14.10.2023