КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ПІДСУМКИ II ВСЕУКРАЇНСЬКОГО СТУДЕНТСЬКОГО КОНКУРСУ З РОЗРОБЛЕННЯ WEB–СТОРІНОК «WEB–ТЕХНОЛОГ»

3 листопада  2023р. відбулось підведення підсумків II Всеукраїнського  студентського конкурсу  з розроблення web–сторінок  «WEB – ТЕХНОЛОГ», який був організований кафедрою комп’ютерних наук факультету МКТ. 

Метою конкурсу була  реалізація творчого потенціалу студентів в ІТ– індустрії та створення умови для зміцнення й розвитку зв’язків між творчою молоддю різних факультетів та спеціальностей КНУТД, коледжів та інших вищих навчальних вузах України.

В конкурсі взяли участь  студенти  факультетів мехатроніки та комп’ютерних технологій,  мистецтв та моди, навчально-наукового інституту інженерії та інформаційних технологій Київського національного університету технологій та дизайну, а також студентка з Державного університету «Житомирська політехніка».

Конкурс проводився у два етапи: відбірковий  та фінальний.

На  розгляд журі в першому, відбірковому етапі конкурсу, було представлено 27 робіт.  Всі роботи оцінювались  за відповідними критеріями: контент, візуальна привабливість та креативність, оригінальність  застосованих  ІТ-технологій.

До  другого, фінального етапу конкурсу,  було відібрано  10 робіт,  з числа яких було вирішено  надати одне перше місце, два других та три третіх.

Визначення переможців конкурсу здійснювало професійне та компетентне журі до складу якого входили  науково-педагогічні працівники КНУТД та провідні фахівці в сфері  web- технології та web – дизайну.

Робота журі

 

СПОНСОРАМИ КОНКУРСУ ВИСТУПИЛИ ПАРТНЕРИ УНІВЕРСИТЕТУ ВІД ПРОФІЛЬНИХ ПІДПРИЄМСТВ:

1. SURIKAT  сайт  https://surikat.ua/

   Facebook  https://www.facebook.com/surikat.backpack

   Instagram   https://www.instagram.com/surikat_ukraine/

 

2. ІТ-компанія SOFTSERVE  сайт https://www.softserveinc.com/uk-ua

 Facebook   https://www.facebook.com/SoftServeInc

 Instagram   https://www.instagram.com/softserve_people/

 

Всі учасники конкурсу отримали сертифікати про участь в конкурсі, переможці – дипломи та подарунки від спонсорів. Проректор з наукової та інноваційної діяльності проф. Людмила ГАНУЩАК-ЄФІМЕНКО, декан факультету МКТ Володимир ПАВЛЕНКО та директор конкурсу Тетяна АСТІСТОВА разом з представниками  спонсорів вручили грамоти та подарунки студентам-переможцям.

 

 

Переможцями конкурсу стали:

 

ПЕРШЕ МІСЦЕ отримала  студентка Менец Юлія з Державного університету «Житомирська політехніка» за сайт  « Весільні букети». Диплом та подарунки   відправили «Новою поштою».   

 

ДРУГЕ МІСЦЕ поділили студенти факультету МКТ:   Валентин Лапа МгІТ-23 - «Кафе»»;  Андрій Святенко БІТск-22 та  Володимир Громадський- «Годинники»

Вручення грамоти та поздоровлення студента  Володимира Громадського від (зліва-направо) директора конкурсу Тетяни АСТІСТОВОЇ,
проректора з наукової та інноваційної діяльності проф. Людмили ГАНУЩАК-ЄФІМЕНКО та декана факультету МКТ Володимира ПАВЛЕНКО

 

Вручення подарунку представником кампанії – спонсора SOFTSERVE

 

Вручення подарунку представниками  фірми-спонсора SURIKAT

 

ТРЕТЕ МІСЦЕ отримали: студенти  факультету МКТ: Владислав Юхновський БІТск-22;  Роман Барабаш БІТск-22 та  Володимир Устрименко БІТ 3-21.

 Заохочувальний приз отримала студентка першого курсу групи БІТ1-23 Бабич Анастасія.

Вручення сертифікату та  призу від спонсорів  конкурсу- кампанії SURIKAT

 

Вручення  грамоти Анастасії Бабич та поздоровлення від проректора з наукової та інноваційної діяльності проф.
Людмили ГАНУЩАК-ЄФІМЕНКО та декана факультету МКТ Володимира ПАВЛЕНКО

 

Проректорка з наукової та інноваційної діяльності проф. Людмили ГАНУЩАК-ЄФІМЕНКО, декан факультету МКТ Володимира ПАВЛЕНКО та переможці конкурсу

  

Учасники конкурсу, члени журі  та представники компанії  SOFTSERVE

 

Учасники конкурсу, члени журі  та представники компанії  SURIKAT 

 

Організаційний комітет щиро вдячний усім студентам, хто брав участь у конкурсі.

Чекаємо на зустріч у 2024 році.

Мирного неба та перемоги Україні!

14.11.2023