КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ДЕНЬ МАРКЕТОЛОГА В КИЇВСЬКОМУ НАЦІОНАЛЬНОМУ УНІВЕРСИТЕТІ ТЕХНОЛОГІЙ ТА ДИЗАЙНУ

9 листопада на факультеті управління та бізнес-дизайну студенти та викладачі відзначили Міжнародний день маркетолога. Сьогодні маркетинг, без жодних перебільшень, є одним з важливих інструментів та справжньою рушійною силою розвитку економіки, потужним поштовхом до змін та вдосконалень, найефективнішим засобом, який надає можливість компаніям завжди бути успішними та конкурентоспроможними, як на національному, так і на міжнародних ринках.

Щороку студенти та викладачі кафедри маркетингу та комунікаційного дизайну зустрічають це свято у колі друзів. Цьогоріч привітати здобувачів освіти спеціальності 075 «Маркетинг» прийшли їхні найближчі друзі, стейкхолдери ОПП «Маркетинг» та «Комунікаційний маркетинг»:

Анна Куницька, директорка КП «Центр публічної комунікації та інформації»;

Тетяна Черпак, заступниця начальника відділу комунікацій з громадськістю та міжнародного співробітництва;

Олена Чернега, керівниця Комунального підприємства «Київський міський туристично-інформаційний центр» Київської міської державної адміністрації.

В урочистій промові, наші гості, підкреслили важливість професійного розвитку у сфері маркетингу, окреслили можливості, які відкриваються в цій сфері та наголосили на основних аспектах успішної кар’єри.

Олена Чернега також провела цікавий майстер-клас під час якого здобувачі освіти дізналися, як цифрові технології дають можливість швидко адаптуватися до кризових ситуацій та підтримати економіку країни, сформувати відповідний бренд України як незламної, креативної, інноваційно-спрямованої держави. Студентам були представлені реальні приклади підтримки та впровадження органами державної влади інноваційних цифрових проєктів в окремих сферах економічної діяльності. Сучасна та захоплююча тема спонукала до активного обговорення. На завершення наші стейкхолдери, провели захопливий квест, де кожен зміг проявити свої знання зі спеціальності. Також наші гості кожному здобувачу освіти подарували невеличкі знакові презенти від Департаменту суспільних комунікацій КМДА. 

До цьогорічних урочистостей здобувачі освіти організували та провели веселі конкурси, підготували цікаві локації та фотозони. Було багато приємних сюрпризів.

 

Атмосфера події панувала неймовірна. Усі учасники отримали заряд творчої енергії, чудовий настрій та нові знання.

 

Колектив кафедри маркетингу та комунікаційного дизайну щиро вітає всіх маркетологів із професійним святом і бажає успіхів та натхнення для нових креативних проєктів!

 

17.11.2023