КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

СИНЕРГІЯ БІЗНЕСУ ТА НАУКИ: СПІВПРАЦЯ ЦЕНТРУ ЕНЕРГОЕФЕКТИВНОСТІ КНУТД ТА КАФЕДРИ МАРКЕТИНГУ ТА КОМУНІКАЦІЙНОГО ДИЗАЙНУ

Енергоефективність — невід’ємний компонент енергетичної безпеки держави, а також її сталого інноваційного розвитку.

Центр енергоефективності КНУТД надає послуги та кваліфіковані консультації з енергоефективних технологій, відновлювальних джерел енергії, екології та енергоменеджменту, а також проводить навчання сертифікованих енергоаудиторів.

Протягом 2023 року студенти  кафедри Маркетингу та комунікаційного дизайну Вяткін Олег, Соляр Богдан, Самойленко Ксенія, Стучинський Олександр, Сінькевич Тетяна під керівництвом викладачів Євсейцевої Олени Сергіївни, Шіковець Катерини Олексіївни, Квіти Галини Миколаївни, розробили маркетингову стратегію просування послуг Центру енергоефективності КНУТД.

 

Рекламні матеріали, відеоролики та інші засоби комунікації були виконані враховуючи сучасні потреби ринку енергоефективності, з метою популяризації навчання сертифікованих фахівців з енергетичного аудиту та ощадного використання енергоресурсів населенням.

За проведену роботу студенти кафедри Маркетингу та комунікаційного дизайну отримали святкові подарунки від співробітників Центру енергоефективності КНУТД Анатолія Козленка та Михайла Шеремета за підтримки Німецького товариства міжнародного співробітництва Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

 

 

Досягнута домовленість з завідуючою кафедри, Оленою Сергіївною Євсейцевою щодо продовження спільної діяльності в маркетингових проєктах із залученням партнерів Центру енергоефективності КНУТД.

Синергія між Центром енергоефективності КНУТД та кафедрою Маркетингу та комунікаційного дизайну, служить відмінним прикладом того, як різні галузі можуть спільно працювати для вирішення важливих справ.

27.12.2023