КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

УЧАСТЬ ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 075 «МАРКЕТИНГ» У XII КОНКУРСІ ІННОВАЦІЙНИХ СТАРТАП-ПРОЄКТІВ «SIKORSKY CHALLENGE 2023»

У рамках Міжнародного фестивалю інноваційних проєктів «Sikorsky Challenge 2023» відбувся XII Конкурс інноваційних стартап-проєктів Sikorsky Challenge 2023.

Члени студентського гуртка «Маркетинговий клуб «М-Теам»  (спеціальність 075 «Маркетинг») Максим Маркітан, Тимофій Бойко (освітній рівень бакалавр) та Олександра Соіна (освітній рівень магістр) представили журі стартап-проєкт «SHELTER».

Цьогоріч захід, як завжди, вразив надзвичайною концентрацією актуальних новаторських проєктів та винаходів. Особливу увагу було приділено парадигмі післявоєнної відбудови України, яка має базуватися на швидкому та ефективному впровадженні інноваційних технологій і розробок за всіма напрямами безпеки, оборони та економіки країни.

На участь у конкурсі стартап-проєктів було подано 200 заявок! Стартап-проєкт «SHELTER» було відібрано до фінальної частини. Учасники-фіналісти фестивалю впродовж чотирьох днів презентували свої розробки і стартап-проєкти, змагалися за увагу та підтримку потенційних інвесторів.

За результатами змагань стартап-проєкт «SHELTER» отримав диплом фіналіста.

У рамках Фестивалю відбувся Міжнародний форум «Інтернаціональна підтримка інноваційної трансформації України» в якому взяли участь 16 представників із України, Японії, Франції, Великої Британії, Ізраїлю, Іспанії, Німеччини, Туреччини, Польщі, США.

Також було проведено три потужні панельні дискусії:

– «Інновації в оборонно-промисловому комплексі у воєнні та післявоєнні часи» (модератор Юрій Єхануров);

– «Вирішення проблем розвитку Інноваційної екосистеми «Sikorsky Challenge Ukraine» воєнного та післявоєнних часів (модератор Інна Малюкова);

– «Упровадження в Україні сучасних технологій протезування та реабілітації людей, постраждалих під час війни» (модератор Віталій Пасічник). 

Надзвичайно пишаємось нашими талановитими здобувачами освіти і дякуємо організаторам!

09.01.2024