КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ПОГЛИБЛЕННЯ ОСВІТНЬОЇ СПІВПРАЦІ З УНІВЕРСИТЕТОМ ШЕФФІЛД-ХАЛЛАМ В СФЕРІ ТУРИЗМУ

Здобувачі вищої освіти зі спеціальностей 242 "Туризм" та 241 "Готельно-ресторанна справа" разом з викладачами кафедри туризму та готельно-ресторанного бізнесу, в рамках меморандуму про співпрацю, укладеному в 2022 році, взяли участь у міжнародному симпозіумі "Люди та технології в сфері гостинності та туризму", який відбувся 31 січня 2024 року. Захід був організований Університетом Шеффілд-Халлам у Великобританії.

Ця подія стала чудовою нагодою для українських учасників зануритися в атмосферу британського заходу та поглибити освітню співпрацю з Університетом Шеффілд-Халлам. Ініціатором участі української делегації був професор Девід Грем, керівник предметної групи з Менеджменту у сфері туризму та гостинності Університету Шеффілд-Халлам.

Під час заходу, учасники з України вирушили у віддзеркалення інноваційних технологій у сфері туризму, а також мали виняткову можливість вислухати високопрофесійні виступи від представників британського бізнес-середовища та експертів Університету Шеффілд-Халлам. Цей захід, безумовно, стане плододійною нивою для активізації взаємодії в освітній галузі, що приведе до зростання інтелектуальних та професійних можливостей наших випускників у галузі туризму в Україні.

Участь у симпозіумі визначається як послідовний значущий крок в зміцненні взаємодії та обміну здобутками між українськими та британськими закладами. Захід є краєвидом для сприяння професійному та академічному взаєморозумінню у сфері туризму та гостинності.

01.02.2024