КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

СТУДЕНТИ КИЇВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ТЕХНОЛОГІЙ ТА ДИЗАЙНУ ПОБУВАЛИ В КАРПАТАХ

Ось і минає останній тиждень зимових канікули в університеті. Здобувачі освіти готуються до нового семестру з енергією й приємними спогадами про активний зимовий відпочинок. Цього року, як і раніше, студентська профспілкова організація студентів КНУТД, за підтримки адміністрації університету, для всіх бажаючих студентів організувала відпочинок у відомому гірськолижному курорті «Буковель».

Для багатьох здобувачів освіти це було перша подорож до наших славнозвісних українських Карпат, які вражають величчю, красою та природним розмаїттям українських гір. Студенти університету побували на чудових гірськолижних спусках курорту «Буковель», які облаштовані як для поціновувачів швидкої та екстремальної їзди, так і для початківців, що вирішили спробувати свої сили на більш легких трасах.

Прихильники більш спокійного відпочинку відвідали «Гуцул Ленд» – парк в етностилі, де можна було пригостити смаколиками усіх наявних свійських тваринок.

Хтось відвідав «Хаскі Хаус» – місце для справжніх любителів песиків, а шанувальники екстриму мали можливість відвідати українські американські гірки – «Родельбан».

Однією з локацій для ознайомлення став туристичний центр в Івано-Франківській області – курортне місто Яремче. Там студенти побували біля водоспаду «Пробий» та в нещодавно відкритому парку «Гедзьо Ленд». У дизайні Парку Легенд вгадуються краєвиди відомого фільму «Володар перстенів».

Після насиченої зимової поїздки, студенти знову поринуть у навчання, з теплими спогадами про насичені зимові канікули. Бажаємо їм нових звершень та стійкості перед новими викликами навчання!

10.02.2024