КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

УЧАСТЬ ФАКУЛЬТЕТУ ДИЗАЙНУ В СЕМІНАРІ «CIRCULAR FASHION DESIGN STRATEGIES»

01 лютого 2024 року викладачі та студенти факультету дизайну взяли участь в онлайн-семінарі «Circular Fashion Design Strategies».

Учасники заходу з України та країн Європи і світу поглибили свої знання щодо створення циркулярної моди. Лектор Marianne Mclean-Atkins, керівниця освітньої галузі сталої моди (Redress, Гонконг) розповіла про циклічні стратегії проєктування та чому вони важливі для дизайнерів.

До спікера долучилися переможці конкурсу сталої моди Redress Design Award 2023 Nils Hauser, Mandy Fong, Ruwanthi Gajadeera, які поділилися своїм досвідом змагань і знаннями в галузі розробки одягу на принципах екологічного дизайну.

В онлайн-семінарі взяли участь викладачі кафедри мистецтва та дизайну костюма КНУТД, а також здобувачі освіти бакалаврського, магістерського рівнів освітньої програми «Дизайн одягу», аспіранти факультету дизайну освітньо-наукової програми «Дизайн» та ін. На семінарі учасники почули як особисту думку переможців конкурсу Redress Design Award 2023, так і експертну думку спікерів про проблеми та можливості циклічного дизайну одягу. Також учасники мали можливість поставити запитання в прямому ефірі.

Щиро дякуємо Marianne Mclean-Atkins та іншим учасникам онлайн-семінару за змістовну, цікаву інформацію та обмін досвідом щодо актуальних стратегій проєктування виробів фешн-індустрії!

14.02.2024