КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ПРОСВІТНИЦЬКО-ПРОФІЛАКТИЧНИЙ ОНЛАЙН-ЗАХІД З ТЕМИ: «КОНФЛІКТИ У МІЖОСОБИСТІСНИХ СТОСУНКАХ ТА ШЛЯХИ ЇХ РОЗВ’ЯЗАННЯ»

21 жовтня 2022 року відбувся онлайн-захід з теми: «Конфлікти у міжособистісних стосунках та шляхи їх розв’язання» зі студентами груп БГР1-20, БГР2-20, БТУР1-20, БТУР2-20 спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа» та 242 «Туризм».

Здобувачі освіти мали змогу ознайомитися з фазами виникнення й ескалацією конфліктів, їх класифікацією та переглянути презентацію з цієї теми. Під час заходу учасники мали можливість демонструвати культуру спілкування і поведінки як психологічний чинник психопрофілактики конфліктів, обмінюватися досвідом розв’язання конфліктів та подолання стресових ситуацій. Студенти пройшли тест-опитувальник Томаса-Кілманна, визначили свій стиль поведінки в конфліктній ситуації, ознайомилися з методом картографії конфлікту, психотренінговими технологіями та опанували конструктивні способи розв’язання конфліктів.

Маємо надію, що отриманий досвід розширить знання студентів про конфліктні ситуації, які виникають найчастіше і дасть можливість легше справлятися з ними у власному житті.

Центр психологічної підтримки КНУТД

24.10.2022