КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ВІДБУЛИСЯ ТРЕНІНГОВІ ЗАНЯТТЯ ДЛЯ СТУДЕНТІВ ПЕРШОГО КУРСУ КНУТД З ТЕМИ: «АДАПТАЦІЯ СТУДЕНТІВ ДО НОВИХ СОЦІАЛЬНИХ УМОВ»

28.10.2022 р., 24.11.2022 р, 20.02.2023 р. для здобувачів освіти першого курсу спеціальностей: 053 «Психологія», 052 «Політологія», 034 «Культурологія», 035 «Філологія» Римма Кириченко, керівник центру психологічної підтримки Київського національного університету технологій та дизайну, кандидат психологічних наук, доцент кафедри професійної освіти в сфері технологій та дизайну провела серію тренінгів, спрямованих на їх адаптацію до навчання у закладі вищої освіти.

Успішна  адаптація  першокурсника в ЗВО є запорукою  його  подальшого  розвитку як  свідомої, освіченої особистості, як майбутнього фахівця.

Учасники тренінгу мали можливість навчитися керувати своїми емоціями, підвищити самооцінку, згуртуватися у колективі, познайомитися ближче один з одним та отримати професійні рекомендації  щодо полегшення проходження адаптаційного періоду на І курсі КНУТД.

Здобувачі освіти через самопрезентацію, комунікацію взяли активну участь у тренінгу, виконали цікаві практичні завдання, психологічні вправи та пограли в ігри, спрямовані на максимальну взаємодію, що сприяють командотворенню та розкриттю кожного учасника групи.

Щиро дякуємо нашим студентам за спільну творчу взаємодію на тренінгах та дружню атмосферу!

Запрошуємо усіх бажаючих на наступні зустрічі!

 

 Центр психологічної підтримки КНУТД

21.02.2023