КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ПРОФІЛАКТИЧНО-ПРОСВІТНИЦЬКИЙ ЗАХІД «ПОКРАЩЕННЯ СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНОГО МІКРОКЛІМАТУ В СТУДЕНТСЬКОМУ КОЛЕКТИВІ»

27.09.2023 р., 19.10.2023 р., 24.10.2023 р. Риммою Кириченко, керівник центру психологічної підтримки КНУТД, кандидат психологічних наук організувала та провела профілактично-просвітницький  захід, спрямований на покращення мікроклімату в студентських колективах.

Здобувачі освіти першого курсу навчання спеціальності 053 «Психологія» та третього курсу навчання спеціальності 026 «Сценічне мистецтво» прослухали просвітницьку інформацію, яка дасть можливість поглибити розуміння механізму оптимізації соціально-психологічного клімату в колективі та профілактики формування дезадаптивних станів, попередження зриву оптимізації психологічного клімату в колективі в процесі навчальної діяльності, в умовах постійного психоемоційного перенапруження та інформаційного стресу. Також увагу учасників було закцентовано на чинниках, що впливають на погіршення та поліпшення мікроклімату в студентському середовищі. Запропоновані рекомендації, що дають можливість запобігти конфліктам з-поміж студентів різних курсів та загалом налагодити й підтримувати доброзичливу атмосферу в студентських колективах.

Також здобувачі вищої освіти взяли активну участь у тренінгу, виконали цікаві практичні завдання, психологічні вправи та ігри, спрямовані на максимальну взаємодію, що сприяють командотворенню та розкриттю кожного учасника групи.

 

Центр психологічної підтримки КНУТД

25.10.2023