КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

КОМУНІКАЦІЯ ЗІ СТУДЕНТАМИ У ГУРТОЖИТКАХ

У гуртожитку, як і в будь-якому соціумі, важливим аспектом є налагодження взаєморозуміння та поваги між його мешканцями.

З метою створення сприятливої атмосфери для всіх мешканців гуртожитків, необхідно роз’яснювати правила комунікації, встановлювати норми взаємодії щодо підтримки чистоти в кімнатах та місцях загального користування.

Задля створення сприятливих умов проживання і навчання у гуртожитках, куратори ІПСТ в процесі спілкування із студентською спільнотою в своїх групах, наголошують на важливості прояву поваги один до одного, підтримки порядку у жилих кімнатах та місцях загального користування.

Поряд із важливістю підтримувати гармонійні стосунки у стінах гуртожитків, нагальним є організація безпечного режиму проживання. Так, куратори ІПСТ регулярно нагадують студентам інформацію про правила поведінки у разі тривоги, щоб кожен мешканець гуртожитку знав, як діяти в надзвичайних ситуаціях.

Спілкування представників адміністрації ІПСТ і кураторів із студентською спільнотою гуртожитків має системний характер. Під час зустрічей вирішуються нагальні питання, розв’язуються актуальні ситуації. У квітні такі зустрічі було проведено 04 квітня та 08 квітня 2024 року.

 

До гуртожитку номер два завітали Фастовець Наталія (заступник директора ІПСТ, куратор груп БП-22 та БППК-22), Коваль Ольга (куратор групи БП-21), Сінілкіна Анна (методист деканату), Вишневська Марина (куратор групи БАМ-21).

 ТРИМАЄМО ОСВІТНІЙ ФРОНТ РАЗОМ!

09.04.2024