КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ПРОФОРІЄНТАЦІЙНИЙ ЗАХІД «КНУТД – УНІВЕРСИТЕТ ТВОЄЇ МРІЇ!»

05 квітня 2024 року до Київського національного університету технологій та дизайну завітали учні Малинського Центру науково-технічної творчості, яких гостинно зустріли та привітали від імені ректора університету Івана Грищенка, доктора економічних наук, професора, академіка НАПНУ.

Проведено профорієнтаційний захід «КНУТД – університет твоєї мрії» з метою ознайомлення учнівської молоді з освітніми можливостями університету, умовами вступу для випускників 9 та 11 класів. В рамках візиту учнів було підкреслено, що наш університет є потужним і знаним закладом вищої освіти в Україні та за її межами, який вже 94 роки поспіль готує висококваліфікованих фахівців різних напрямів для багатьох країн світу.

 

Модераторами заходу стали декани факультетів, директори навчально-наукових інститутів, представники Фахового коледжу мистецтв та дизайну КНУТД, що дало змогу учням отримати професійні інсайти, унікальний комунікативний досвід та актуальну інформацію щодо умов вступу 2024 року.

Захід передбачав сучасні екскурсійно-інтерактивні форми ознайомлення учнів старших класів із актуальними на ринку праці спеціальностями, а також зустріч-консультацію із працівниками приймальної комісії КНУТД.

 

 

 

Декани всіх факультетів, директори інститутів, завідувачі кафедр університету ознайомили відвідувачів із музеями, навчальними аудиторіями, науковими лабораторіями університету та розповіли про освітні програми бакалаврського і магістерського рівнів, яких у КНУТД понад 150.

 

 

Тетяна Власюк, відповідальний секретар приймальної комісії КНУТД, кандидат економічних наук, доцент ознайомила учасників заходу з правилами прийому до КНУТД, із сайтом університету, вкладкою «Вступнику», де розміщено інформацію про освітні програми університету.

Дякуємо Олександру Бражнику, організатору візиту до КНУТД, в.о. директора Малинського центу науково-технічної творчості за співпрацю! 

Щиро запрошуємо вступників та їх батьків відвідати «ДНІ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ» у КНУТД! Графік проведення днів відкритих дверей лінк.

 

Контакти приймальної комісії КНУТД

Адреса: м. Київ, вул. Мала Шияновська, 2, навчальний корпус 4, 2 поверх, ауд. 4-0206.

Телефони:

 +38044-280-55-45

 +38073-232-43-43

 +38096-232-43-43

 +38050-232-43-43

e-mail[email protected]

 

09.04.2024