КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

УЧАСТЬ СТУДЕНТІВ ТА СПІВРОБІТНИКІВ ННІІІТ У ТРЕНІНГУ «МЕНТАЛЬНЕ ЗДОРОВ’Я. ТЕХНІКИ ПСИХОЛОГІЧНОГО ВІДНОВЛЕННЯ»

Нині у країні реалізується Всеукраїнська програма ментального здоров’я, головна мета якої запропонувати усім нам найкращі інструменти допомоги в складних умовах війни, стресових та конфліктних ситуаціях. Для учасників освітнього процесу це теж дуже важливе питання.

4 квітня студенти та викладачі Навчально-наукового інституту інженерії та інформаційних технологій взяли участь у тренінговому занятті «Ментальне здоров’я. Техніки психологічного відновлення». Захід було проведено для учасників освітнього процесу в  рамках Тижня психології. Організатори –  центр психологічної підтримки КНУТД та кафедра професійної освіти в сфері технологій та дизайну.

Теоретичне заняття та тренінг провели Римма Кириченко, кандидат психологічних наук, доцент та Алла Колодяжна, кандидат психологічних наук, доцент.

 

Аудиторія одразу проявила зацікавлення й активно сприймала корисні поради щодо підтримки свого емоційного благополуччя. Лекція стала важливим кроком до усвідомлення відповідальності за своє ментальне здоров’я.

 

Учасники не лише отримали важливі знання про психологічне відновлення, а й також вивчили корисні техніки для покращення своєї психологічної стійкості. Здобувачі освіти та співробітники КНУТД подякували психологам за пізнавальну та мотивуючу лекцію, яка не лише надихнула їх на особистий розвиток, а й допомогла зрозуміти важливість підтримання свого психічного здоров’я у складних умовах воєнного стану в країні.

11.04.2024