КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ЗАПРОШУЄМО УЧАСНИКІВ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ КНУТД НА ПУБЛІЧНУ ЛЕКЦІЮ «СОЦІЄТАЛЬНА ДИНАМІКА ТРАВМИ: ЧИ РОБИТЬ СИЛЬНІШИМ ТЕ, ЩО НЕ ВБИВАЄ?»!

У рамках Тижня психолога

Захід проведе Олена Суший – доктор наук з державного управління, доцент, головний науковий співробітник Інституту соціальної та політичної психології НАПН України та запрошений дослідник Університету Матея Бела, Словаччина.

Публічна лекція буде проведена 19 квітня 2024 р. (п`ятниця) о 13.30 в ауд. 4-0102.

Долучитися до заходу можуть усі вмотивовані учасники освітнього процесу Університету.

Мета заходу – представити авторську концепцію соцієтальної динаміки колективної травми та поділиться оригінальними ідеями, що розкривають зміст та сутність травми як багатовимірного феномену масової свідомості та соціального життя; як довготривалого кумулятивного процесу, що розгортається у специфічних історичних, соціальних, політичних, культурних контекстах; як «місце», де перетинаються минуле, теперішнє і майбутнє. Також авторка запропонує бачення соцієтальної динаміки травми, що викарбовується в обрисах групової ідентичності, соціальних установок і цінностей, інституційних утворень і практик та опановується спільнотою, котра визначає сенс свого буття як нація і держава.

15.04.2024