КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ЛЕКЦІЯ АРТУРА ВЕРХОВЕЦЬКОГО (ВЕЛИКА БРИТАНІЯ) ДЛЯ ЗДОБУВАЧІВ КАФЕДРИ МУЛЬТИМЕДІЙНОГО ДИЗАЙНУ

З 01 – 07 квітня 2024 року в рамках Тижня дизайну в КНУТД факультетом дизайну було організовано різноманітні заходи, присвячені тематиці тижня. Так кафедра мультимедійного дизайну провела лекції та майстер-класи, присвячені одному з напрямів мультимедійного дизайну – фото-, відеодизайну..

3 квітня 2024 року відбулась онлайн-лекція «The fashion photography design» відомого фотодизайнера міжнародного рівня Артура Верховецького (Велика Британія), який зараз проживає у Лондоні, співпрацює із всесвітньо відомими закордонними виданнями L`Officiel, Marie Clair, Schon та брав участь у проєктах BMW, LexusUX та інших.

Лекцію запрошеного лектора прослухали здобувачі освіти ОП «Мультимедійний дизайн», «Графічний дизайн», «Дизайн одягу», «Дизайн (за видами)» бакалаврського та магістерського рівнів, а також викладачі факультету дизайну Олена Васильєва, Вадим Батрак, Валерій Скляренко, Олена Слітюк, Володимир Падун, Олена Герасименко, Руслана Хиневич, Михайло Черніков та інші.

Фрагмент лекції Артура Верховецького

 

На лекції Артур Верховецький розповів про свій творчий шлях, участь у різноманітних проєктах. А також поділився досвідом зйомки у різних жанрах та сучасними підходами до фотозйомки, навів приклади успішних проєктів, у яких брав участь, і розповів про вплив сучасних тенденцій на розвиток фотографії. Його лекція була цікавою й інформативною та надихнула учасників на нові звершення в світі фотодизайну.

Фрагменти презентації лекції Артура Верховецького

 

Після лекції учасники мали можливість поставити запитання Артуру Верховецькому. Під час розмови виникла дискусія, слухачі ставили запитання щодо фотографії, творчого процесу, вибору тем та технік зйомки, а також інших аспектів фотомистецтва.

Таке спілкування сприяє поглибленню розуміння створення фотографії та розвитку творчих здібностей здобувачів освіти.

Щиро дякуємо Артуру Верховецькому за змістовне, творче, цікаве спілкування!

19.04.2024