КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ЗУСТРІЧ ЗІ СТЕЙКХОЛДЕРОМ ОПП «ДИЗАЙН СЕРЕДОВИЩА»

17 квітня 2024 року відбулася зустріч Данила Косенка, завідувача кафедри дизайну інтер’єру і меблів, кандидата мистецтвознавства зі стейкхолдером освітніх програм кафедри Іриною Гаврилюк, керівником студії дизайну інтер’єру «Mira Architects».

Данило Косенко розповів про зміст фахової підготовки дизайнерів у рамках освітньо-професійних програм «Дизайн середовища» рівня бакалавр та магістр, продемонстрував навчальні та кваліфікаційні дизайн-проєкти здобувачів. Ірина Гаврилюк окреслила основні вимоги роботодавця до фахових компетентностей дизайнера інтер’єру, зокрема володіння сучасним спеціалізованим програмним забезпеченням, знання технологій та матеріалів для оздоблення інтер’єру та виготовлення меблів, навички роботи із замовником.

Особливу увагу колеги приділили впровадженню в освітній процес завдань на основі реальних об’єктів. Ірина Гаврилюк запропонувала залучення студентів до соціальних проєктів дизайн-студії – проєктування реконструкції та переобладнання шкіл, дитячих садків, бібліотек – під час виробничої практики, курсового проєктування та виконання кваліфікаційних робіт.

За підсумками зустрічі було узгоджено напрями подальшої співпраці кафедри дизайну інтер’єру і меблів КНУТД та студії дизайну інтер’єру «Mira Architects».

20.04.2024