КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

АКАДЕМІЧНА МОБІЛЬНІСТЬ СТУДЕНТІВ ФАКУЛЬТЕТУ УПРАВЛІННЯ ТА БІЗНЕС-ДИЗАЙНУ ЗА ПРОГРАМОЮ ERASMUS+ В УНІВЕРСИТЕТІ ФОДЖА (ІТАЛІЯ)

Незважаючи на вкрай важкі часи  та складні умови, які сьогодні переживає наша країна, у Київському національному університеті технологій та дизайну цього року, завдяки всебічній підтримці ректора Університету, академіка Івана Грищенка, не тільки не призупинена, а й значно активізувалась міжнародна проєктна діяльність та міжнародна академічна мобільність викладачів та студентів.

Зокрема, на факультеті управління та бізнес-дизайну за останні два роки було  подано більше 28 заявок на реалізацію програм ERASMUS+ КА 1 та КА 2, серед яких – 17 заявок з партнерськими університетами з 11 європейських країн щодо академічної мобільності студентів та викладачів. За підтримки проректора з наукової та інноваційної діяльності, професора Людмили Ганущак-Єфіменко та декана ФУБД, професора Олександри Ольшанської, ініціатором багатьох проектів ERASMUS+ стала професор кафедри маркетингу та комунікаційного дизайну Олена Чернявська.

Однією з виграних заявок на програму ERASMUS+ КА1, була спільна заявка з Університетом Фоджа (м. Фоджа, Італія), куди наприкінці лютого 2024 року відправились на навчання студенти факультету управління та бізнес-дизайну:

-      Пейкова Аріна, спец. 075 Маркетинг, ОП «Цифровий маркетинг», 2 курс;

-      Тетервак Дарія,  спец. 075 Маркетинг, ОП «Цифровий маркетинг», 2 курс;

-      Коренюк Марʼяна Русланівна, спец. 073 Менеджмент, ОП «Менеджмент», 2 курс;

-      Герлінська Юлія Іванівна, спец. 072 «Фінанси, банківська справа та страхування», ОП «Фінанси, банківська справа та страхування», 2 курс;

-      Оніщенко Остап Ігорович, спец. 073 Менеджмент, ОП «Менеджмент», 3 курс.

Всі вони пройшли відбір на програму ERASMUS+ та згідно підписаній угоді навчаються на різних освітніх програмах в Університеті Фоджа.

 

Наших студентів тепло зустрічали координатор ERASMUS-офісу Університету Олеся Бенчак.

Радо вітали наших студентів їх колеги – італійські студенти та студенти з інших країн світу, які навчаються в Університеті Фоджа.

Слід підкреслити, що для студентів Програма ERASMUS+ КА1 надає унікальні можливості вивчати дисципліни в європейському виші, спілкуватися зі своїми однолітками – представниками різних країн і, відповідно, культур, познайомитись з країною, зокрема з містом Фоджа, його історичними та архітектурними пам’ятками, покращити та поглибити свої знання іноземної мови тощо.

 

Наші студенти приступили до навчання відразу по прибутті до італійського університету, вони вивчають англійською мовою Бізнес комунікації та маркетинг, Аналіз даних, Статистику, Бізнес англійську, Оперативний менеджмент та ін.

Щиро бажаємо нашим студентам успіхів у навчанні, набуття нових знань та навичок,  вдосконалення мовних компетентностей та, безумовно, нових цікавих зустрічей, знайомств та друзів!

22.04.2024