КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

РЕСТОРАННЕ МИСТЕЦТВО ПРЕЗЕНТАЦІЇ

Одним з найбільш розвинених сегментів ринку послуг є ресторанний бізнес, що випереджає в динаміці свого зростання багато галузей національної економіки.

В рамках професійного та практико-орієнтованого поглиблення вивчення s засвоєння професійних компетенцій, ресторатор, керівник  навчальної лабораторії «Студентське кафе» кафедри туризму та готельно-ресторанного бізнесу Вячеслав Гурт, провів майстер-клас «Ресторанне мистецтво презентації».

Студенти ознайомилися з технологіями та організацією ресторанного господарства; формували фахові компетентності сервісної майстерності щодо розв’язання професійних завдань у стандартних та невизначених ситуаціях; набували вмінь управління сервісними технологіями в умовах закладів ресторанного господарства та форматів в сучасних умовах.

Здобувачі освіти в реальних умовах пізнавали основу кулінарного мистецтва, ознайомилися з техніками приготування їжі відповідно до сучасних тенденцій, вчилися майстерності та опановували властивості організації ресторанної справи.

Відвідування майстер-класів досвідчених практиків є невід'ємною частиною формування та вдосконалення професійних компетенцій студентів – майбутніх фахівців індустрії гостинності.

26.04.2024