КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ВИЇЗНИЙ НАВЧАЛЬНО-ПРАКТИЧНИЙ ТРЕНІНГ ДЛЯ ЗДОБУВАЧІВ КАФЕДРИ ПІДПРИЄМНИЦТВА ТА БІЗНЕСУ

26 квітня 2024 року для здобувачів кафедри підприємництва та бізнесу було проведено навчально-практичний тренінг на базі компанії-партнера Університету «EPAM Systems Україна». Тренінг на тему: «Цифрова доступність» провела досвідчена маркетологиня у сфері IT Ірина Шевчук.

На початку тренінгу для здобувачів було продемонстровано стисле портфоліо компанії, яка є визнаним лідером у сфері розробки, тестування, супроводження програмного забезпечення та бізнес-додатків, створення центрів компетенції (виділених центрів розробки, тестування і контролю якості програмного забезпечення), ІТ-консалтингу тощо.

Під час тренінгу Ірина Шевчук підкреслила, що цифрова доступність — це ключова концепція, яка ламає бар'єри та забезпечує універсальний доступ та взаємодію з онлайн-контентом для всіх. Захід набув формату жвавої бесіди та супроводжувався справжнім діалогом, спрямованим на обговорення питань цифрової доступності на прикладі вебдодатків. Пані Ірина наголосила на важливості вебдоступності як першого кроку у створенні інклюзивного та успішного онлайн-простору. Також здобувачі кафедри отримали вичерпні відповіді на всі поставлені запитання щодо цифрової доступності, а найбільш активні –  і подарунки від компанії.

Після тренінгу здобувачі мали змогу потрапити у атмосферу сучасного офісу, ознайомитись із принципами організації роботи міжнародної ІТ-компанії, побачити робочі кабінети та зони відпочинку, харчування; ознайомитися з ключовими бізнес-процесами компанії. Представники EPAM розповіли  про майбутні  освітні івенти, програми стажування та кар’єрного зростання, доступні для здобувачів кафедри.

Талят Бєлялов, завідувач кафедри підприємництва та бізнесу та науково-педагогічні працівники кафедри у складі: Ірини Мягких, Мар’яни Шкоди та Яни Онофрійчук, а також здобувачі кафедри  подякували представникам компанії «EPAM Systems Україна» за змістовний тренінг та обговорили напрями подальшої плідної співпраці й конкретних проєктів.

Допомога здобувачам вищої освіти в отриманні необхідних знань, компетенцій, hard- та soft-скілів для започаткування власного бізнесу в ІТ-сфері – це спільна мета кафедри підприємництва та бізнесу та компанії ЕРАМ!

02.05.2024