КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

НАУКОВИЙ ДЕБЮТ СТУДЕНТІВ-БІОТЕХНОЛОГІВ

22 травня 2024 року ознаменувалося незабутньою подією для молодих науковців, студенток 3 курсу спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» Крістіни Гусейнової та Владислави Потупи (науковий керівник – Ірина Волошина, доцент кафедри біотехнології, шкіри та хутра, к. т. н.).

Місяці кропіткої праці в лабораторіях кафедри біотехнології, шкіри та хутра дали можливість отримати ґрунтовні наукові результати та представити їх у рамках роботи ХVІІІ Всеукраїнській конференції молодих учених в Інституті молекулярної біології і генетики НАН України (м. Київ). Студентки представили матеріали роботи наукового гуртка «Біотехнолог» за темами «Оптимізація синтезу наночастинок срібла з використанням Lactobacillus» та «Антибактеріальні властивості AgNPs Lactobacillus», відповідали на запитання присутніх на конференції аспірантів, докторів наук, член-кореспондентів та академіків, які входять до складу Вченої ради Інституту. Представлений студентками науковий доробок викликав інтерес та жваве обговорення учасників конференції, оскільки теми наукових досліджень на сьогодні актуальні.

Дякуємо за допомогу та підтримку співробітникам кафедри біотехнології, шкіри та хутра та Збройним Силам України за можливість провадити наукові дослідження! Слава Україні! Разом – до Перемоги!

25.05.2024