КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ВИЇЗНИЙ СЕМІНАР У РАМКАХ РОБОТИ НАУКОВОГО ГУРТКА «ВИКОРИСТАННЯ СУЧАСНИХ ТЕХНОЛОГІЙ В ІНТЕР’ЄРІ»

22 травня 2024 року в рамках роботи наукового гуртка «Використання сучасних технологій в інтер’єрі» в шоу-румі мережі салонів дверей та дверної фурнітури «Секрет» відбувся виїзний практичний семінар для здобувачів вищої освіти ОП «Дизайн середовища» з теми: «Новітні тенденції в інтер’єрі у використанні дверей та дверної фурнітури». У заході взяли участь Ольга Шпонька, керівник дверного напряму, Альона Сувоєнко, регіональний керівник мережі салонів «Секрет – Двері & Фурнітура», керівник наукового гуртка Тетяна Булгакова, к. т. н., доцент та здобувачі вищої освіти.

Присутні ознайомилися з новітніми технологічними та естетичними рішеннями в дизайні сучасних дверей, останніми трендами у виробництві дверної фурнітури, розглянули розповсюджені технологічні помилки в проєктуванні дверей в інтер’єрі. Особливу увагу привернули двері прихованого монтажу, а також розсувні двері «Filolegno Tricks» з використанням інноваційної прихованої розсувної системи.

У ході семінару здобувачі отримали актуальні знання інноваційних методів, технологій і конструктивних рішень, а також сучасних тенденцій у використанні дверей та дверної фурнітури в інтер’єрі, що можуть бути застосовані в подальший практичній та науковій діяльності.

03.06.2024