КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ДЕНЬ ФАКУЛЬТЕТУ УПРАВЛІННЯ ТА БІЗНЕС-ДИЗАЙНУ КИЇВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ТЕХНОЛОГІЙ ТА ДИЗАЙНУ

Святкування 94-ї річниці з Дня заснування факультету управління та бізнес-дизайну Київського національного університету технологій та дизайну відбулось у дружній та творчій атмосфері та ще раз підтвердило командний дух викладачів та студентів факультету.

 

30 травня 2024 року відбувся святковий концерт з нагоди Дня факультету управління та бізнес-дизайну. Ця урочиста подія зібрала багато студентів, викладачів та співробітників університету, в також на ній побувало багато гостей, серед яких були запрошені випускники шкіл та студенти фахового коледжу мистецтв та дизайну КНУТД.

Почесними гостями на святі були проректор з цифрової трансформації Володимир Володимирович Стаценко, проректор з навчально-виробничих питань та розвитку Володимир Миколайович Бобровник, директор Інституту права та сучасних технологій Тетяна Миколаївна Власюк, директор Інституту інженерії та інформаційних технологій Ігор Васильович Панасюк, декан факультету дизайну Калина Лівіанівна Пашкевич, декан факультету мехатроніки та комп’ютерних технологій Борис Миколайович Злотенко, директор Інституту культури і креативних індустрій Лідія Петрівна Макаренко, декан факультету мистецтва та моди Наталія Валентівна Остапенко, декан факультету хімічних і біофармацевтичних технологій Тетяна Михайлівна Деркач.

З вітальним словом до студентів, викладачів та співробітників факультету звернулась декан факультету управління та бізнес-дизайну, доктор економічних наук, професор Олександра Володимирівна Ольшанська, яка подякувала колективу за самовіддану та плідну працю, висловила щирі побажання подальшого розвитку та процвітання факультету, побажала міцного здоров’я, щастя, добра, творчих злетів та скорішої Перемоги України!

Святкову програму концерту на честь Дня факультету правління та бізнес-дизайну «Любов розсіє темряву війни» було присвячено неймовірним історіям кохання на війні, сила якого перемагає темряву та надихає на боротьбу за свободу, за свою землю, за свій народ. Студенти самостійно підготували короткі відео-історії та розказали їх на концерті.

Слід відзначити, що концертну програму також було підготовлено силами студентів та викладачів факультету та запрошених на свято гостей, які співали, танцювали, читали вірші. До привітань приєднівся колектив Інституту культури та креативних технологій, від імені якого на святі виступив професор кафедри сценічного мистецтва і культури, народний артист України Олександр Миколайович Василенко.

Наприкінці концертної програми виступила декан факультету, доктор економічних наук, професор Олександра Володимирівна Ольшанська, яка розпочала церемонію традиційного нагородження студентів, викладачів, партнерів і друзів факультету.

Фінальний флешмоб, який підготували студенти факультету та виконана разом пісня «ФУБД MUST GO ON!» прозвучали як потужний гімн факультету!

07.06.2024