КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

УРОЧИСТА ЦЕРЕМОНІЯ ВИПУСКУ БАКАЛАВРІВ ФАКУЛЬТЕТУ ДИЗАЙНУ

28 червня 2024 року в Київському національному університеті технологій та дизайну відбулась урочиста церемонія випуску бакалаврів. Захід урочисто відкрив Іван Грищенко, ректор університету, доктор економічних наук, професор, академік НАПН України. Іван Михайлович щиро привітав випускників, їхніх батьків, викладачів з успішним завершенням навчання в КНУТД – найкращому за національним та міжнародними рейтингами дизайнерському університеті України із міжнародним визнанням.

Відбувся святковий концерт за участю заслуженого артиста України Петра Чорного та студентів – випускників акторської майстерні Віталія Кіно інституту культурних і креативних індустрій КНУТД. Випускники щиро дякували викладачам за здобуті знання і навички та підтримку. Захід провела Людмила Ардельян, заслужена артистка України.

Загальноуніверситетський захід продовжився привітанням випускників на факультеті дизайну КНУТД. Випускників освітніх програм бакалаврського рівня «Графічний дизайн», «Мультимедійний дизайн», «Дизайн середовища», «Дизайн одягу» - майбутніх дизайнерів, батьків, рідних, друзів випускників щиро вітали Калина Пашкевич, декан факультету дизайну, доктор технічних наук, професор, завідувачі кафедр факультету дизайну: Данило Косенко, кандидат мистецтвознавства, Наталія Чупріна, доктор мистецтвознавства, професор, Олена Васильєва, кандидат технічних наук, Євген Гула, професор, куратори груп.

Лунали побажання випускникам плідно застосовувати здобуті знання і навички в професійній роботі за фахом та в післявоєнній відбудові країни. Також завідувачі кафедр запросили випускників продовжити навчання в магістратурі на факультеті дизайну і в будь-якому випадку не втрачати зв'язок з альма-матер.

Нехай вам щастить, наші дорогі випускники бакалаври! Щиро бажаємо нових здобутків, звершень, особистих перемог, натхнення і успіхів! Нехай теплі спогади про навчання у КНУТД протягом багатьох років будуть із вами!

02.07.2024