КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

СТУДЕНТКА КАФЕДРИ ПРИВАТНОГО ТА ПУБЛІЧНОГО ПРАВА СТАЛА ФІНАЛІСТКОЮ ІІ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО МОЛОДІЖНОГО КОНКУРСУ «ЮРИДИЧНА ОСВІТА МАЙБУТНЬОГО»

З 29 лютого 2024 року по 21 червня 2024 року в Україні було проведено ІІ Всеукраїнський молодіжний конкурс «Юридична освіта майбутнього», організаторами якого виступили Рада молодих юристів України, Київська Мала академія наук учнівської молоді, Інститут політико-правових та релігійних досліджень. Захід проходив за сприяння Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти та за підтримки Міністерства молоді та спорту України та Міністерства освіти і науки України.

Метою Конкурсу була, зокрема, підтримка обдарованої молоді, виявлення проблемних питань юридичної освіти та шляхи їх вирішення, залучення студентів до процесів покращення якості вищої юридичної освіти в Україні.

У категорії студенти/аспіранти для змагання здобувачам вищої освіти пропонувалася конкурсна тема: «Які реформи потрібні юридичній освіті та застосування інновацій».

21 червня 2024 року у Міністерстві освіти і науки України відбулась урочиста церемонія нагородження фіналістів ІІ Всеукраїнського молодіжного конкурсу «Юридична освіта майбутнього».

За результатами Конкурсу студентка групи БП-22 кафедри приватного та публічного права Інституту права та сучасних технологій Київського національного університету технологій та дизайну Анастасія Дем’яненко зі своєю роботою увійшла до топ 25 серед більше 6000 учасників ІІ Всеукраїнського молодіжного конкурсу «Юридична освіта майбутнього» (науковий керівник, завідувач кафедри приватного та публічного права, доктор юридичних наук, професор Юрій Оніщик).

Вітаємо фіналістку Конкурсу, наукового керівника та колектив кафедри приватного та публічного права та бажаємо подальших наукових звершень!

03.07.2024