КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ПРЕЗЕНТАЦІЯ ДИЗАЙН-ПРОЄКТІВ ЗА ОПП «ДИЗАЙН СЕРЕДОВИЩА» В РАМКАХ СПІВПРАЦІ ЗІ СТЕЙКХОЛДЕРАМИ

17 червня 2024 року на кафедрі дизайну інтерʼєру і меблів відбулася презентація студентських дизайн-проєктів інтер’єру за змістовим модулем «Дизайн-проєктування житлового середовища» ОПП «Дизайн середовища» бакалаврського рівня вищої освіти. Проєктне завдання здобувачі вищої освіти виконували за реальним замовленням дизайну інтер’єру приватного житлового будинку в с. Лісові Плюти. На презентації були присутні Данило Косенко, завідувач кафедри дизайну інтер’єру і меблів, к. мист., Тетяна Булгакова, к.т.н., доцент, Володимир Біленький, замовник проєкту та здобувачі вищої освіти.

Представлені дизайн-проєкти були виконані на високому естетичному і технічному рівні, здобувачі вищої освіти продемонстрували навички володіння сучасними цифровими засобами проєктування та презентації, а також отримали неоціненний досвід представлення своєї роботи безпосередньо замовнику.

За результатами презентацій, замовником була відзначена найкраща командна робота над проєктом студенток БДі 2-21 Еріки Лопатіної та Анастасії Білоног.

Вітаємо переможниць і бажаємо нових творчих ідей!


04.07.2024