КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

УРОЧИСТИЙ ЗАХІД З НАГОДИ ВИПУСКУ БАКАЛАВРІВ НА ФАКУЛЬТЕТІ МИСТЕЦТВ І МОДИ

27 червня 2024 року в Київському національному університеті технологій та дизайну відбувся урочистий захід з нагоди випуску бакалаврів. Церемонію привітання відкрив Іван Грищенко, ректор КНУТД, доктор економічних наук, професор, академік НАПН України.

Вітаючи випускників із успішним завершенням цього етапу освітнього шляху, Іван Михайлович наголосив, що бажання навчатися в КНУТД, в Україні, йти до мети у складних умовах воєнного часу для цьогорічних випускників, стало ґрунтовною мотивацією успішного професійного становлення. Кожен здобувач вищої освіти в КНУТД отримує якісний освітній фундамент, який дає можливість розвиватися до найвищих професійних щаблів та рішуче стати до розбудови країни у повоєнний час.

Для випускників факультету мистецтв і моди за освітніми програмами «Професійна освіта», «Моделювання, конструювання та художнє оздоблення виробів легкої промисловості», «Індустрія моди», «Конструювання та технології швейних виробів» свято продовжилося у конференц-залі імені Михайла Вороніна Київського національного університету технологій та дизайну Тут зібралися у родинному колі факультету випускники, куратори, батьки та всі, хто доклав свою працю та чуйне серце до становлення висококваліфікованих фахівців – випускників факультету мистецтв і моди.

З вітальним словом до учасників заходу звернулася Наталія Остапенко, декан факультету, доктор технічних наук, професор. Наталія Валентинівна привітала випускників з початком нового етапу їх життя та побажала успішної кар’єри і щоб диплом випускника Київського національного університету технологій та дизайну став не просто документом про вищу освіту, а й надійним провідником на професійному шляху, предметом гордості та знаком належності до багатотисячної родини КНУТД.

Сердечно вітали всіх присутніх Марія Білянська, завідувачка кафедри професійної освіти в сфері технологій та дизайну, Антоніна Бабіч, доцент кафедри технологій моди, Галина Олійник, доцент кафедри моди і стилю, Алла Колодяжна, заступник декана, які побажали випускникам факультету мистецтв і моди, щоб усі здобуті знання, уміння та навички, що вони отримали під час навчання в університеті, стали запорукою добробуту та достатку їхніх родин.

Також до випускників із вітальним словом звернулися представники компанії «Балістика» з виробництва балістичного захисту та військового спорядження і запросили випускників до працевлаштування на швейне підприємство.

Від імені студентства зі словами вдячності за здобуті знання, уміння і навички до викладачів та співробітників факультету звернулася Карина Арендар, студентка кафедри моди та стилю.

Спільне фото випускників 2024 року залишиться на добру згадку про найщасливіші студентські роки для здобувачів вищої освіти, а для викладачів збереже найтепліші усмішки своїх вихованців та легкий сум цього урочистого та значущого моменту.

 

Дорогі наші випускники!

Нехай на вашій довгій життєвій ниві завжди будуть мир і успіх. Шануйте батьків, родину, любіть свій край та чесно і високо несіть горде наймення УКРАЇНЦІВ.

Дякуємо Вам за довіру!

Завжди чекаємо на Вас у рідному університеті!

04.07.2024