КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ЗАХИЩАЮЧИ УКРАЇНУ ЗАГИНУВ ВИПУСКНИК КНУТД МАКСИМ САКАДА

Захищаючи територіальну цілісність та суверенітет України від російських окупантів 2 липня 2024 року, поблизу селища Вільча Чугуївського району Харківської області, від отриманих поранень, несумісних із життям, загинув випускник Київського національного університету технологій та дизайну Максим Сакада.

Максим Сакада – випускник спеціальності 075 «Маркетинг», факультету управління та бізнес-дизайну Київського національного університету технологій та дизайну. Був мобілізований до лав Збройних Сил України у листопаді 2023 року, до останнього подиху був вірний конституційному обов’язку щодо захисту своєї Батьківщини, її суверенітету, територіальної цілісності та недоторканості.

Максиму Сакаді було лише 29 років, він був надійним другом, люблячим сином, братом і хлопцем. Максим любив життя, був відкритим і людяним, щирим і чуйним, завжди намагався допомогти, бути максимально корисним.

 

 

Академічна спільнота Київського національного університету технологій та дизайну глибоко сумує у зв’язку з непоправною втратою сина, друга, коханого, і висловлює щирі співчуття рідним, близьким, побратимам, друзям, колегам загиблого Героя.

 

Вічна пам’ять і слава Герою України!

 

12.07.2024