КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ПЕРЕМОЖЦІ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ СТУДЕНТСЬКИХ НАУКОВИХ РОБІТ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ ОБЛІК І ОПОДАТКУВАННЯ

Наприкінці червня 2024 року відбулось урочисте нагородження переможців Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності 071 «Облік і оподаткування».

За результатами Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Облік і оподаткування» у 2023–2024 н.р., що відбувся в Національному університеті «Чернігівська політехніка», згідно з рішенням Галузевої конкурсної комісії нагороджені здобувачки вищої освіти спеціальності 071 «Облік і оподаткування» Київського національного університету технологій та дизайну:

Дипломом II-го ступеняБрейт Карина Олександрівна;

Дипломом II-го ступеняПолєжаєва Тетяна Сергіївна.

 

 

Дипломом IІI-го ступеняЧехович Вікторія Володимирівна;

Дипломом IІI-го ступеняТимченко Юлія Анатоліївна.

 

 

Ірина Тарасенко, завідувач кафедри фінансів та бізнес-консалтингу, д. е. н., професор побажала переможцям та їх науковим керівникам творчої наснаги та нових наукових досягнень.

   

 

Конкурсні наукові роботи, відзначено Подяками за високий науковий рівень, виконані під керівництвом Наталії Радіонової, д. е. н., професора кафедри фінансів та бізнес-консалтингу, Миколи Матюхи, к. е. н., доцента кафедри фінансів та бізнес-консалтингу, Ольги Бунди, к. е. н., доцента кафедри фінансів та бізнес-консалтингу, керівника студентського наукового гуртка «Професійна студія з фінансів та обліку».

Пишаємося нашими студентами-переможцями! Запрошуємо Вас до КНУТД!

12.07.2024