КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ВІДКРИТИЙ СТУДЕНТСЬКИЙ КОНКУРС «ВИСТАВКОВИЙ ДИЗАЙН»

 

 

19 - 23 квітня проводиться Відкритий студентський конкурс «Виставковий дизайн» на базі Київського національного університету технологій та дизайну (КНУТД) за підтримки Виставкової федерації України (ВФУ).

Під поняттям виставковий дизайн розуміється результат творчого процесу, спрямованого:

  • на художнє оформлення виставкового простору (стендів, приміщень, майданчиків тощо);
  • на розробку та виробництво графічних матеріалів, які використовуються під час підготовки та проведення виставок (елементи корпоративного стилю, сувенірна продукція, нагороди, дипломи, грамоти, релізи, плакати, запрошення, каталоги, інші інформаційно-рекламні матеріали);
  • на висвітлення та просування за допомогою виставкових заходів різних об’єктів: продукції, підприємств, подій та іншими засобами сучасної фото-, відео-, аудіо та комп’ютерної техніки.

Мета Конкурсу. Мета проведення Конкурсу - розвиток творчих здібностей студентів (майбутніх дизайнерів) та винахід оригінальних рішень для подальшого їх втілення у виставкові технології.

Задачі Конкурсу. Задачами відкритого конкурсу є оцінка рівня підготовки майбутніх фахівців з виставкового дизайну, ознайомлення їх з передовими сучасними технологіями у виставковій сфері, впровадження новаторських ідей у виставковий дизайн при підготовці фахівців з дизайну у навчальних закладах.

Номінації Конкурсу. Конкурс проводиться у наступних номінаціях:

  • Виставковий фото- та відеодизайн;
  • Дизайн виставкового стенду та виставкового приміщення;
  • Виставковий інформаційний дизайн.

 

ТЕРМІНИ ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ

Роботи приймаються до 9 квітня 2010 року та із відповідними заявками подаються на адресу Оргкомітету Конкурсу:

З 10 .04. по 16 .04.2010 року здійснюється відбір робіт, які будуть допущені до участі у фіналі.

З 19.04 по 23.04.2010 року проводиться виставка робіт-фіналістів та нагородження переможців.

 

УМОВИ УЧАСТІ

Мова робіт: українська. Учасником конкурсу може бути студент станом на 01.01.2010 р.

Участь у Конкурсі безкоштовна. Пересилання робіт на адресу Оргкомітету Конкурсу здійснюється за рахунок відправника. Для участі у Конкурсі разом із роботою надсилається заявка, в якій для кожної роботи визначаються: назва роботи, назва номінації, до якої відноситься робота, назва учбового закладу та його адреса, прізвище та ім’я виконавця, його контактні дані (тел., e-mail), особистий підпис, загальний опис роботи (анотація, пояснення та інше), у тому числі: назва виставкового заходу, дата та місце його проведення. Заявка, що заповнюється учасником Конкурсу, означає його згоду дотримуватись усіх пунктів даного Положення. Роботи, надіслані до Оргкомітету, не рецензуються та учасникам не повертаються. Учасник гарантує власне авторство та дотримання авторських прав на представлені роботи.

Організатори Конкурсу мають право використовувати роботи, що брали участь у Конкурсі, в некомерційних цілях: з метою популяризації Конкурсу.

Організатори Конкурсу мають право передавати роботи, що брали участь у Конкурсі, без додаткової згоди їх авторів для участі в інших творчих конкурсах. У разі перемоги робіт на цих заходах переможцями вважатимуться автори наданих робіт.

 

АДРЕСА ОРГКОМІТЕТУ КОНКУРСУ:

Центр розвитку та впровадження виставкових технологій КНУТД

01011, Україна, м. Київ, вул. Немировича-Данченка, 2, к. 04-0306, т./ф. (044) 230-60-68, [email protected]

Контактна особа: ст. викладач каф. дизайну КНУТД Доброскок Максим Миколайович

 

Більш докладна інформація доступна за посиланням 

11.03.2010