КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

СОЦІАЛЬНА РОБОТА

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ І МОДИ

Галузь знань – 23 Соціальна робота

Спеціальність – 231 Соціальна робота

Освітня програма «Соціальна робота»

Освітній ступінь «бакалавр»

 Кафедра професійної освіти в сфері технологій та дизайну

 

 

Адреса:

01011 м. Київ, вул. Мала Шияновська (Немировича-Данченка), 2, навчальний корпус 4, ауд. 4-0320, 4-0322

Телефони для довідок: +38044-256-84-10, +38044-256-21-70

e-mail: 

 

Телефони та контакти приймальної комісії:

+38044-256-29-75

e-mail: 

Зарахування на навчання для отримання освітнього ступеня «бакалавр» або «магістр» здійснюється відповідно до «Правил прийому до Київського національного університету технологій та дизайну».

 

Рівні освіти на які проводиться набір вступників:

Бакалавр (на базі повної загальної середньої освіти).

 

Освітня програма Соціальна робота на першому бакалаврському рівні освіти має такі терміни підготовки:

денна форма – 3 роки 10 місяців;

заочна форма – 3 роки 10 місяців;

 

Після закінчення випускники отримують кваліфікацію – бакалавр соціальної роботи.

Навчання здійснюється за кошти фізичних та юридичних осіб (контракт).

Вміння та знання випускників бакалаврату:

Програма спеціальності 231 «Соціальна робота» орієнтована на підготовку конкурентоспоможних фахівців, які володіють фундаментальними і професійно орієнтованими знаннями та вміннями, здатні вирішувати типові, складні та нестандартні завдання і проблеми в галузі соціальної роботи.

Характеризується здатністю розв’язувати складні спеціалізовані задачі та практичні проблеми у соціальній сфері або у процесі навчання, що передбачає застосування певних теорій та методів соціальної роботи і характеризується комплексністю та невизначеністю умов.

Освітній процес підготовки здійснюється з урахуванням дидактичних можливостей сучасних інформаційно-комунікаційних технологій навчання та орієнтується на формування освіченої, гармонійно розвиненої особистості, здатної до самоосвіти, постійного оновлення наукових знань, професійної мобільності, швидкої адаптації до змін у соціально-культурній сфері, систем управління та організації праці в умовах ринкової економіки. У системі сучасного наукового знання соціальна робота посідає особливе місце, що визначене її специфікою, адже вона поєднує в собі теоретичні засади, на яких базується, та практичну діяльність з різними клієнтами.  

Особливості освітньої програми: програма орієнтує здобувачів вищої освіти на розвиток особистісного потенціалу студента через залучення до волонтерської діяльності та поліпшення ментального здоров’я населення в умовах воєнного та післявоєнного стану, на інтеграцію теоретичного і практичного навчання та систему неперервної практичної підготовки; можливість формування студентами власної траєкторії навчання

Випускники освітньої програми можуть бути працевлаштованими у закладах освіти, соціальних службах, установах соціального захисту і можуть займати такі посади:

Є можливість паралельно з базовою вищою освітою здобути військову спеціальність та отримати військове звання офіцера запасу.

На військову підготовку (на базі Київського національного університету технологій та дизайну, який проводить військову підготовку студентів за програмою підготовки офіцерів запасу спільно з Національним університетом оборони України з подальшим присвоєнням офіцерського звання) можуть бути прийняті студенти всіх форм навчання. Пройти військову підготовку, за бажанням, можуть як юнаки, так і дівчата.

Усім студентам університету, які проживають в містах та населених пунктах за межами Києва та Київської області, забезпечено проживання в гуртожитку, розташованому неподалік навчальних корпусів університету.

 

ЩИРО ЗАПРОШУЄМО

вступати до

Київського національного університету технологій та дизайну

на освітню програму