КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Відбувся перший захист дисертаційної роботи з мистецтвознавства в спеціалізованій вченій раді Д26.102.07

Відбувся перший прилюдний захист дисертаційної роботи на здобуття наукового ступеня кандидата мистецтвознавства за спеціальністю 17.00.07 – дизайн в спеціалізованій вченій раді Д 26.102.07 27 червня 2018 р. На засідання завітав ректор Київського національного університету технологій та дизайну професор Іван Михайлович Грищенко, який привітав членів спеціалізованої вченої ради та побажав плідної роботи та успішних захистів дисертаційних робіт світового рівня. Спецрада Д26.102.07 створена у 2017 році є єдиною радою в Україні, яка приймає до захисту дисертаційні роботи на здобуття наукового ступеня не тільки кандидата, а й доктора мистецтвознавства зі спеціальності 17.00.07 – Дизайн. Голова спеціалізованої вченої ради – доктор мистецтвознавства, професор Кротова Тетяна Федорівна.

 

Привітати членів спеціалізованої ради завітав проректор КНУТД проф. Каплун Віктор Володимирович, який у вітальному слові наголосив на важливості відкриття ради зі спеціальності «Дизайн» в Університеті як логічного результату розвитку мистецтвознавчого напряму на факультеті дизайну, який бере початок з 1986 року.

Здобувач Назаркевич Євгенія Петрівна представила дисертаційну роботу на тему: «Стереозображення в графічному дизайні: генезис, еволюція, сучасні тенденції», науковий керівник доц. Шандренко О.М. Роботу виконано у Київському національному університеті культури і мистецтв. Роботу було оцінено позитивно як опонентами проф. Михайловою Р.Д., доц. Стасенко В.В., так і членами спеціалізованої ради.

 

Вітаємо здобувачку з успішним захистом дисертації, а членам спеціалізованої вченої ради Д 26.102.07 бажаємо плідної праці з розгляду дисертаційних робіт високого рівня зі спеціальності 17.00.07 – Дизайн.

03.07.2018