КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Майбутні дизайнери-ювеліри відвідали виставку «КВАДРА міні-метал. Ювелірне – мистецтво – емалі»

Студенти факультету дизайну спеціалізації «Дизайн аксесуарів та ювелірних виробів» (гр. БДю-17, БДю-16, МгДю-18) разом з викладачами кафедри ергономіки і проектування одягу проф. Пашкевич К.Л., доц. Винничук М.С., асист., президентом Союзу ювелірів України Видолобом Д.В., асист. Мікрюковим А.В. 16 листопада 2018 р. відвідали заходи у рамках Всеукраїнської виставки ювелірного та емальєрного мистецтва «КВАДРА міні-метал. Ювелірне – мистецтво – емалі», що проходитиме з 15.11-14.12.2018 р. у Національному музеї українського народного декоративного мистецтва.

Відвідали презентацію енциклопедії «Художній метал України ХХ – ХХІ століття» Р. Т. Шмагало, д. мист., проф., декана факультету історії та теорії мистецтва Львівської національної академії мистецтв.

 

Прослухали лекцію відомого українського дизайнера ювелірних виробів Станіслава Дрокіна про сучасні тенденції розвитку ювелірного мистецтва.

Спеціалізація «Дизайн аксесуарів та ювелірних виробів» відкрита в Університеті у 2015 році, вже є перші випускники, які успішно працюють ювелірами, дизайнерами аксесуарів, стилістами. Для якісної підготовки майбутніх фахівців за сприяння ректора КНУТД, проф. І.М. Грищенка на факультеті дизайну створено унікальну ювелірну майстерню з сучасним обладнанням. Студенти проходять практику на кращих підприємствах України, разом з викладачами відвідують презентації, майстер-класи, виставки, так нещодавно, відвідали Міжнародну виставку ювелірного дизайну в Італії.

19.11.2018