КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Викладач Іван Фролов отримав премію BEST FASHION AWARDS

Вітаємо викладача факультету дизайну нашого університету, відомого українського дизайнера Івана Фролова з отриманням премії BEST FASHION AWARDS за найкращу fashion-постановку 15 листопада 2018 року. BEST FASHION AWARDS – єдина професійна премія у галузі моди в Україні, започаткована 2010 року.

Іван Васильович Фролов – випускник КНУТД, з 2015 року навчається в аспірантурі і викладає на кафедрі ергономіки і проектування одягу майбутнім модельєрам-конструкторам одягу, студентам освітньої програми «Моделювання, конструювання та художнє оздоблення виробів легкої промисловості» спеціалізовані дисципліни: «Теорія моди і фешн-індустрія», «Основи конструювання швейних виробів», модуль «Розробка колекцій одягу» дисципліни «Художнє проектування виробів легкої промисловості», передає свій досвід дизайнерам-початківцям та працює над кандидатською дисертацією з дизайну.

Іван не перший раз здобуває премію BEST FASHION AWARDS. У 2014 році бренд  FROLOV отримав премію у номінації «Відкриття року», у 2016 році - «Прорив року», у 2015-2017 рр. – «Найкраща fashion-постановка».

Бажаємо Івану творчого натхнення, нових креативних проектів і блискучих перемог!

Посилання

19.11.2018