КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ТЕЛЕБАЧЕННЯ РЕСПУБЛІКИ МОЛДОВА ПРО КНУТД

Наприкінці 2021 року Сергій Трончу, декан факультету текстилю та поліграфії Технічного університету Молдови, д. арх., проф. (м. Кишинів, Молдова), в інтерв’ю Загальнонаціональному ефірному телеканалу Молдови Moldova 1 розповів про Київський національний університет технологій та дизайну як одну з найкращих шкіл світу в галузі моди й дизайну. Пан Сергій розповів про напрями багаторічної співпраці Технічного університету Молдови (ТУМ) із факультетом дизайну КНУТД у рамках Договору про співпрацю, про Міжнародний конкурс молодих модельєрів-дизайнерів «Печерські каштани» та Міжнародний конкурс одного образу та новорічно-різдвяного декору «Сузір’я «Каштан», які вже понад двадцять років проводить наш університет.

У 2021 році студенти департаменту дизайну і технологій у текстилі і поліграфії, факультету текстилю та поліграфії Технічного університету Молдови зайняли призові місця в конкурсі «Сузір’я «Каштан», про що з гордістю розповів декан факультету Сергій Трончу в інтерв’ю. Перемога студентів у творчих конкурсах є показником високого рівня підготовки та високої кваліфікації науково-педагогічного колективу факультету текстилю та поліграфії ТУМ. У Технічному університеті Молдови працює Анжела Скріпченко, випускниця КНУТД, к.т.н., доцент, яка завжди з вдячністю згадує рідну alma mater.

Ми дякуємо пану Сергію Трончу, колективу факультету текстилю та поліграфії Технічного університету Молдови за плідну співпрацю і готові до нових спільних проєктів.

Покликання на відео з інтерв’ю С. Трончу на телеканалі Moldova 1 (румунською мовою) https://www.facebook.com/watch/?v=3786285751597021

Інформація на офіційному сайті Технічного університету Молдови покликання

Інформація на сайті Інтернет-видання Республіки Молдова покликання 

Фрагменти інтерв’ю декана факультету текстилю та поліграфії Технічного університету Молдови, д.арх., проф. Сергій Трончу Загальнонаціональному ефірному телеканалу Молдови  Moldova 1

18.01.2022