КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

АКАДЕМІЧНА МОБІЛЬНІСТЬ У BIRMINGHAM CITY UNIVERSITY СТУДЕНТОК КАФЕДРИ МИСТЕЦТВА ТА ДИЗАЙНУ КОСТЮМА

В цьому навчальному році триває реалізація договору про академічну мобільність між Київським національним університетом технологій та дизайну й Birmingham City University (BSU) у рамках програми «Erasmus+».

Так з вересня 2022 року студентка кафедри мистецтва та дизайну костюма Анастасія Науменко (гр. БДо2-20) (освітня програма «Дизайн одягу») розпочала навчання за програмою академічної мобільності на факультеті Мистецтв, Дизайну та Медіа BSU, а з січня 2023 року студентки групи БДо1-19 Лідія Человська та Хань Чжан доєдналися до навчання у Бірмінгемі. Ще четверо наших студенток успішно навчаються у Великий Британії з початку 2022 року  лінк.

Студентки Факультету дизайну КНУТД у Birmingham City University

з пані Наталією Рожин (в центрі)

Наші студентки поєднують навчання у Великій Британії з активною життєвою позицією, розповідають про війну в Україні лінк, організовують благодійні акції та виставки. Приємно спостерігати зростання творчого потенціалу наших молодих, креативних, талановитих дизайнерів одягу, що біло відзначено грантовою підтримкою від British Fashion Council лінк.

Фрагменти навчального процесу в Birmingham City University

Висловлюємо щиру вдячність куратору проєкту від іноземної сторони Наталії Рожин та нашим партнерам із Birmingham City University за підтримку наших студентів!

01.02.2023