КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ВРУЧЕННЯ ДЕРЖАВНИХ ДИПЛОМІВ РЕСПУБЛІКИ ПОЛЬЩА ВИПУСКНИЦЯМ КАФЕДРИ ПІДПРИЄМНИЦТВА ТА БІЗНЕСУ

10 липня 2024 року в Київському національному університеті технологій та дизайну відбулося урочисте вручення державних дипломів Республіки Польща випускницям кафедри підприємництва та бізнесу, котрі  успішно завершили навчання за програмою «Подвійний диплом».

 

 

Програма «Подвійний диплом» започаткована  в КНУТД у 2018 році спільно з партнерським польським ЗВО - Академією «Вища Школа Бізнесу» в Домброві Гурнічей.

На початку заходу  від імені ректора КНУТД  д.е.н., професора, академіка НАПН України Івана Грищенка, щирі слова привітання та настанови на майбутнє висловила Людмила Ганущак - Єфіменко,  проректор з наукової та інноваційної діяльності, д.е.н., професор.

Проректор подякувала випускницям за якісне виконання вимог навчання попри вагомі виклики — пандемію коронавірусу та повномасштабну війну, побажала їм реалізації всіх задумів і планів, успіхів у подальшому удосконаленні професійних компетенцій, а також підкреслила, що реалізація таких програм надзвичайно важлива в сучасних умовах, оскільки неодмінно підвищує конкурентоспроможність випускників на ринку праці.

Координатор  Українсько-польського центру КНУТД, д.е.н., доцент Марʼяна Шкода, висловила слова вдячності випускницям за їхню цілеспрямованість та старанність, побажала їм успішної кар’єри, міцного здоров’я та закликала не зупинятись на досягнутому.

Опісля відбулось урочисте  вручення дипломів про завершення навчання за освітньою програмою «Управління підприємством» на першому (бакалаврському) рівні вищої освіти  в Академії «Вища Школа Бізнесу» (Республіка Польща, м. Домброва Гурніча) Аліні Шевчук, Альоні Штаєр та Таїсії Ресницькій. На завершення всі присутні зробили спільні фото на пам’ять.

 

 

Щиро вітаємо випускниць із завершенням навчання та бажаємо щасливої професійної дороги та миру!

Пам’ятайте! Ви завжди бажані гості в КНУТД!

Принагідно  висловлюємо щиру подяку нашим партнерам Akademia WSB - WSB University та нагадуємо, що дана програма подвійного дипломування є унікальною можливістю, так як, окрім українського диплому, можна отримати ще й державний диплом Республіки Польща першого та другого освітніх ступенів!

Навчання проводиться англійською або польською мовами за вибором здобувача на дистанційній основі. Скористатися перевагами цієї програми мають можливість здобувачі всіх факультетів бакалаврату, магістранти та випускники КНУТД.

З метою участі в програмі подвійного дипломування з Академією «Вища Школа Бізнесу» звертайтеся до координатора Українсько-польського центру КНУТД Мар`яни Шкоди.

15.07.2024