КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ДИЗАЙНЕРИ-ПОЧАТКІВЦІ КНУТД НА ПОКАЗІ КОЛЕКЦІЙ BERLIN FASHION WEEK 2023

Студенти кафедри моди та стилю (МС), кафедри мистецтва та дизайну костюма (МДК) традиційно беруть участь у міжнародних заходах у світі моди.

Уже вдруге здобувачі освіти КНУТД взяли участь у показі колекцій Neo.Fashion в рамках Berlin Fashion Week, який відбувся 10–13 липня 2023 р. у м. Берліні (Німеччина).

Цьогоріч дизайнери-початківці продемонстрували свої творчі проєкти на модних показах, перформансах, кінопоказах, виставках, шоу-румах, вражаючих, непересічних заходах і ярмарках моди у локаціях по всьому місту.

Студенти факультету мистецтв і моди, а також факультету дизайну КНУТД представляли п’ять колекцій на Berlin Fashion week 2023 під керівництвом викладачів кафедри МС та кафедри МДК, які були розміщені в шоу-румі.

В експозиції виставкового простору Neo.Fashion Євгенія Онушко, магістр освітньо-професійної програми «Моделювання, конструювання та художнє оздоблення виробів легкої промисловості»,  представила свою колекцію «Brillar» (кафедра МС).

 

Євгенія Онушко з колекцією «Brillar» у виставковому просторі Berlin Fashion week, 2023 р.

 

В онлайн-форматі постійно транслювалися відео творчої колекції «DecluLering» студентки Лідії Человської КНУТД (керівник Калина Пашкевич, кафедра МДК), колекції «Barbiecore» студентки Любави Братчікової (керівник Наталія Остапенко, кафедра МС), колекції «Symphony of cultures» студентки  Ярослави Шибовської (керівник Ольга Єжова, кафедра МС), колекції «Inheritance of the Soul» студентки Ілони Мандираджи (керівник Олена Колосніченко, кафедра МДК).

 

Колекція «Barbiecore» (автор Любава БРАТЧІКОВА) 

 

Колекція «DecluLering» (автор Лідія ЧЕЛОВСЬКA)

 

Колекція «Symphony of cultures» (автор Ярослава ШИБОВСЬКА)

 

Вітаємо учасників міжнародного заходу Berlin Fashion week! Зичимо творчого натхнення та професійних здобутків молодим дизайнерам!

Дякуємо організаторам Neo. Fashion та особисто Jens Zander і Sophie Fuhlbrügge за надану можливість для дизайнерів-початківців КНУТД долучитися до світової спільноти фешн-індустрії!

24.08.2023