КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA RU EN

ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА. Підприємництво в готельно-ресторанному бізнесі

Обрати професію Вступ на перший курс (на базі загальноосвітньої школи)

Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа

Освітня програма: «Підприємництво в готельно-ресторанному бізнесі»

Ступінь: «БАКАЛАВР»

Кафедра підприємництва та бізнесу

 

Контактна інформація:

01011 м. Київ, вул. Немировича-Данченка, 2, навчальний корпус 4, 14 поверх, ауд. 4-1420

Тел.: Підприємництва та бізнесу: (044) 256-21-44

Приймальна комісія: (044) 256–29–75

e-mail: kpb@knutd.edu.ua

Сторінка кафедри підприємництва та бізнесу

 

Загальна інформація

Шановні абітурієнти, вітаємо Вас на нашій сторінці!

У сучасних умовах постійно зростає інтерес до індустрії гостинності, зокрема до готельно-ресторанного бізнесу. Сфера послуг постійно потребує нових кадрів, тому фахівець в галузі готельного-ресторанного бізнесу – один з найзатребуваніших, найпрестижніших і найбільш високооплачуваних спеціалістів! Мета освітньої програми – формування нової, глибоко обізнаної та висококультурної генерації фахівців готельно-ресторанного бізнесу та технологій гостинності.

 

то ВАШ ВИБІР – ЦЕ ПІДПРИЄМНИЦТВО В ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ!

Програма базується на адаптації та впровадженні в професійну діяльність знань, аналітичних, комунікативних, організаторських,

управлінських навичок інтегративного вирішення завдань у підприємництві в готельно-ресторанному бізнесі.

Майбутній фахівець в сфері HoReCa вивчає дисципліни з питань функціонування суб’єктів готельно-ресторанного бізнесу (підприємницький бізнес, підприємницьке та господарське право, організація захисту прав споживачів, матеріалознавство, товарознавство, організація підприємницької діяльності в готельно-ресторанному бізнесі, організація ресторанного та готельного господарства, брендінг в сфері обслуговування). Отримані знання дозволяють відкрити та розвивати власний бізнес, організувати готельний та ресторанний сервіс, розробити механізм оптимізації та інноваційні моделі в готельно-ресторанному бізнесі.

Щоб навчити студентів грамотно започаткувати та розвивати бізнес в сфері HoReCa, зібрати команду однодумців третина навчального часу відводиться психологічним тренінгам і діловим іграм – таким, як: «Ідея для клієнта. Бізнес-план на колінці»; «Знайди / склади зірку Мішлен».

Для кого ця професія: хто бажає розробити та впровадити в життя бізнес-план свого проекту на основі кращого досвіду в сфері HoReCa, розробити ефективні моделі по організації обслуговування клієнтів, започаткувати власний start-up.

 

Характеристика освітньої програми https://knutd.edu.ua/ekts/opfpp/opfpp-bgr/:

Освітня програма:

ПІДПРИЄМНИЦТВО В ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ

Кваліфікація:

бакалавр з готельно-ресторанної справи

Термін навчання 

8 семестрів (4 роки) 

Кредити ECTS

240

Форма навчання 

денна / заочна / дистанційна

Результати навчання:

Після закінчення курсу навчання бакалавр буде демонструвати:

здатність розв’язувати складні спеціалізовані задачі та практичні проблеми у сфері готельно-ресторанного бізнесу, що передбачає застосування теорій та методів економічної науки, менеджменту, бізнес-підприємництва і характеризується комплексністю та невизначеністю умов. Здатність продемонструвати знання основ професійно-орієнтованих дисциплін із готельно-ресторанного бізнесу; виконавську дисципліну; працювати в міждисциплінарній команді та самостійно, організовувати свій бізнес в сфері гостинності, управляти особистим саморозвитком (самонавчання, застосування знань на практиці, готовність і здатність навчатися самостійно), генерувати проривні інноваційні HoReCa бізнес-ідеї. 

Сфера працевлаштування: 

випускник є придатним для працевлаштування на підприємствах, в організаціях та установах, що функціонують в сфері готельно-ресторанного бізнесу: керуючий, адміністратор, директор готелю, керуючий, адміністратор, директор ресторану, кафе, бару, керуючий нічним клубом, готельним комплексом, пансіонату, базою відпочинку, хостелом, адміністратор нічної зміни, маркетолог по розвитку бренду, менеджер із залученню клієнтів.

 

Можливість отримання військової спеціальності.

Під час навчання ви будете мати  можливості:

Бажаючі можуть продовжити навчання в магістратурі.

Правила прийому

 

ЩИРО ЗАПРОШУЄМО

вступати до Київського національного університету технологій та дизайну

на освітню програму

«ПІДПРИЄМНИЦТВО В ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ»

Кафедри ПІДПРИЄМНИЦТВА ТА БІЗНЕСУ