КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ДИЗАЙН. МУЛЬТИМЕДІЙНИЙ ДИЗАЙН

ФАКУЛЬТЕТ ДИЗАЙНУ

Спеціальність 022 «ДИЗАЙН» 

 Освітня програма «Мультимедійний дизайн»

Освітній ступень «бакалавр»

 Освітня програма «Дизайн (за видами)»

Освітній ступінь «магістр»

 

КАФЕДРА МУЛЬТИМЕДІЙНОГО ДИЗАЙНУ

 

Адреса:

01011 м. Київ, вул. Мала Шияновська (Немировича-Данченка), 2, навчальний корпус 1, кiмн. 1-0383, 1-0282

Телефони для довідок: +38044-256-84-79, +38044-256-84-77

e-mail: 

 

Рівні освіти, на які проводиться набір вступників:

Перший (бакалаврський) рівень вищої освіти.

Другий (магістерський) рівень вищої освіти.

Третій (доктор філософії) рівень вищої освіти – спеціальність «Дизайн».

 

Навчання проводиться за держзамовленням та за кошти фізичних чи юридичних осіб.

 

Вступ на навчання для отримання освітнього ступеня «бакалавр» проводиться відповідно до «Правил прийому до Київського Національного Університету технологій та дизайну».

Телефони та контакти приймальної комісії  

Адреса: 01011 м. Київ, вул. Мала Шияновська (Немировича-Данченка), 2, навчальний корпус 4, 2 поверх.

Телефони для довiдок:

+38044-280-55-45

 +38073-232-43-43

 +38096-232-43-43

 +38050-232-43-43

e-mail[email protected]

 

Навчання за освітньою програмою «Мультимедійний дизайн» спрямоване на виховання майбутніх фахівців у сфері фото-, відео-, motion-, web-дизайну – фотографів, відеодизайнерів, художників-аніматорів, відеомонтажерів, супервайзерів візуальних ефектів тощо та надання теоретичних й практичних знань з дизайну, анімації, режисури та створення візуальних ефектів для таких сфер діяльності як кіновиробництво, медійна реклама, зовнішня реклама, дизайн web-сайтів, анімація, відеодизайн, шоу-бізнес, індустрія інтерактивних розваг тощо. Студенти мають перспективи стажування та презентації своїх творчих робіт в рамках міжнародних проєктів як конкурсного спрямування, так і в рамках міжнародних кіно-, телепроєктів та масмедіа.

 

За результатами навчання студенти здобувають такі знання та професійні навички:

 

Після успішного завершення навчання випускники отримують диплом про базову або повну вищу освіту встановленого державного зразка за спеціальністю 022 «Дизайн».

Термін навчання:

Студенти кафедри мультимедійного дизайну, за результатами здобуття освітнього ступеня  «бакалавр мультимедійного дизайну» мають можливість продовжити навчання в магістратурі за освітньою програмою «Дизайн (за видами)» та отримати освітній ступінь «магістр дизайну». 

 

Студенти кафедри мультимедійного дизайну мають можливість, навчаючись на 3 та 4 курсах,  здобути військову освіту та отримати відповідний диплом державного зразка. 

На військову підготовку (на базі Київського національного університету технологій та дизайну, який здійснює військову підготовку студентів за програмою підготовки офіцерів запасу спільно з Національним університетом оборони України з подальшим присвоєнням офіцерського звання) можуть бути прийняті здобувачі освіти всіх форм навчання. Пройти військову підготовку, за бажанням, можуть як юнаки, так і дівчата

Усіх студентів факультету дизайну, які проживають в містах та населених пунктах за межами Києва та Київської області, забезпечено місцем проживання в гуртожитку, розташованому неподалік навчальних корпусів університету.