КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ЕКСКУРСІЯ ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ КНУТД ДО ВИСТАВКОВОГО ЗАЛУ КОМПАНІЇ “SOFTORG”

Багаторічна плідна співпраця Київського національного університету технологій та дизайну з провідним дистриб’ютором професійного швейного обладнання компанією “SOFTORG” відзначається регулярними суспільними заходами та проєктами. Так, 1 травня 2024 р. в рамках роботи наукових гуртків «Індустріальний дизайн та інноваційні технології» і «Дизайн одягу з використанням інформаційних технологій» здобувачі освіти кафедри моди та стилю факультету мистецтв і моди та кафедри механічної інженерії факультету мехатроніки та комп’ютерних технологій КНУТД у супроводі науково-педагогічних працівників Алли Рубанки, Галини Олійник, Володимира Дворжака, Миколи Рубанки мали можливість відвідати виставковий зал компанії “SOFTORG”. Станіслав Поруб, керівник відділу роботи з клієнтами, прочитав екскурсантам лекцію з теми: «Способи підвищення ефективності виробництва та якості виготовлення швейних виробів за рахунок впровадження сучасного високотехнологічного обладнання». Лектор наголосив, що вивчення сучасних способів проєктування та методів обробки швейних виробів прямо залежить від вибору інноваційного та високотехнологічного обладнання.

 

Також лектор закцентував увагу на основних аспектах розвитку швейної промисловості України, висвітлив питання щодо формування у здобувачів освіти необхідних компетентностей для подальшого успішного працевлаштування.

Під час екскурсії учасники заходу ознайомилися з роботою сучасного, високотехнологічного професійного швейного обладнання, такого як:

  • швейної машини з програмованим циклом шиття для обробки деталей по контуру;
  • автомату для виготовлення прорізної кишені;
  • автомату для настрочування текстильної застібки з одночасним нарізанням;
  • автомату для виготовлення петель на всій планці сорочки;
  • та іншого сучасного обладнання.

 

 

 

На завершення лекції здобувачі освітніх програм «Моделювання, конструювання та художнє оздоблення виробів легкої промисловості», «Конструювання та технології швейних виробів», «Прикладна механіка» та «Машинобудування» мали можливість ставити уточнювальні запитання та отримати вичерпні високопрофесійні відповіді.

 

Щиро вдячні співробітникам компанії “SOFTORG” за надану можливість прослухати мегацікаву та змістовну лекцію з демонстрацію роботи сучасного швейного обладнання!

Такі заходи справді спонукають до навчання та надихають на професійний розвиток!

14.05.2024