КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ПРИКЛАДНА ФІЗИКА ТА НАНОМАТЕРІАЛИ. Нано- та мікротехнології в дизайні

Обрати професію Сторінки освітніх програм

ІНСТИТУТ ІНЖЕНЕРІЇ ТА ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ 

Спеціальність «ПРИКЛАДНА ФІЗИКА ТА НАНОМАТЕРІАЛИ»

Освітня програма «НАНО- ТА МІКРОТЕХНОЛОГІЇ В ДИЗАЙНІ»

Освітній ступінь «БАКАЛАВР»

КАФЕДРА ПРИКЛАДНОЇ ФІЗИКИ ТА ВИЩОЇ МАТЕМАТИКИ

 

Контактна інформація:

01011 м. Київ, вул. Мала Шияновська (Немировича-Данченка), 2, навчальний корпус 4,

кімнати 4-0708, 4-0706.

Телефон: + 380442562958, + 380442562158

e-mail: [email protected]

 

Рівні освіти на які проводиться набір вступників: перший (бакалаврський),  на базі повної загальної середньої освіти / на базі ОКР "Молодший спеціаліст" (скорочений термін навчання)

Терміни навчання: 3 роки 10 місяців / 2 роки 10 місяців (скорочений термін навчання)

Після закінчення випускники отримують кваліфікацію – бакалавр з прикладної фізики та наноматеріалів.

 

Вступ на навчання для отримання освітнього ступеня «Бакалавр» проводиться згідно «Правил прийому до Київського Національного Університету технологій та дизайну».

Навчання проводиться за держзамовленням та за кошти фізичних або юридичних осіб.

 

Приймальна комісія:

Адреса: 01011 м. Київ, вул. Мала Шияновська (Немировича-Данченка), 2, навчальний корпус 4, поверх 2.

Телефон для довiдок: +38044-256-29-75

e-mail: [email protected]

 

Для комплексної підготовки фахівців широко застосовуються інтерактивні технології навчання та програмне забезпечення освітнього процесу. В процесі навчання студенти отримують оптимальний мінімум знань з нанотехнологій з метою їх подальшого використання при роботі з новими матеріалами, з яких складається сучасний дизайн-об’єкт. В результаті навчання здобувачі вищої освіти зможуть не лише створювати цікаві об’єкти дизайну, а і використовувати нові ідеї та матеріали для втілення дизайн-проєктів в життя, щоб підвищити функціональність звичайних елементів інтер’єру та екстер’єру за допомогою інноваційних технологій. Паралельне вивчення творчих дизайнерських та аналітичних дисциплін дозволить гармонійно розвити навички майбутніх спеціалістів, що надасть їм можливість не лише створювати ексклюзивні дизайнерські рішення, але і визначати шляхи для реального їх відтворення в житті.

 

Вміння та знання випускників бакалаврату:

Сфера працевлаштування

Підприємства, організації та установи, що функціонують в галузі проєктування та створення дизайнерських рішень з використанням новітніх нано- та мікро- розмірних структур:

Посади, які може обіймати випускник:

Можливості під час навчання:

В Університеті активно діє студентське самоврядування, що забезпечує права і можливості студентів самостійно вирішувати питання навчання і побуту, захисту прав та інтересів студентів.

Чудові перспективи для професійного зростання, кар’єри і можливості самореалізації надає одна із рушійних сил сучасного прогресу - сфера нанотехнологій, що розвивається  стрімкими темпами і очікує добре підготовлених ініціативних фахівців.

Дана освітня програма є результатом поєднання наукових досліджень із вдосконаленням художніх навичок. Оволодіння даною спеціальністю приваблює тих, хто цікавиться природничими науками, полюбляє експерименти і, з іншого боку, фантазуючи, намагається зробити навколишній простір більш красивим та гармонійним за допомогою різноманітних творчих прийомів.

 

 

 

 ЩИРО ЗАПРОШУЄМО

до Київського національного університету технологій та дизайну

на освітню програму

«НАНО- ТА МІКРОТЕХНОЛОГІЇ В ДИЗАЙНІ»

кафедри прикладної фізики та вищої математики!