КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ НА ФАКУЛЬТЕТІ ДИЗАЙНУ

8 червня 2024 року на факультеті дизайну було проведено в змішаному форматі День відкритих дверей. Вступників на спеціальність 022 «Дизайн» та їхніх батьків радо зустріли Калина Пашкевич, декан факультету дизайну, Олена Герасименко та Людмила Мельник, заступники декана з науково-педагогічної роботи, завідувачі кафедр факультету дизайну: Наталія Чупріна, Олена Васильєва, Данило Косенко, Євген Гула, викладачі: Вадим Батрак, Михайло Руденко,  Руслан Агліуллін, Олена Слітюк, а також Ольга Семененко, студентка, голова студентського профкому факультету дизайну.

Представники факультету дизайну розповіли про правила вступу на освітні програми бакалаврського рівня «Графічний дизайн», «Мультимедійний дизайн», «Дизайн середовища», «Дизайн одягу» та магістерського рівня «Дизайн (за видами)», «Дизайн середовища», «Дизайн одягу», також було акцентовано на особливостях вступу на творчі спеціальності у 2024 році лінк.

Олена Герасименко, заступник декана факультету дизайну, презентувала кафедри факультету дизайну, завідувачі кафедр пояснили учасникам зустрічі завдання творчого конкурсу на різні освітні програми факультету дизайну КНУТД за спеціальністю 022 «Дизайн».

Ольга Семененко, студентка кафедри дизайну інтерʼєру і меблів, запросила вступників доєднуватись до групи в месенджері «Telegram для комунікування щодо вступу на ОП факультету дизайну:

https://t.me/designknutd2024

https://t.me/vstupdesignknutd2024

Завідувачі кафедрами та викладачі відповіли на запитання, провели екскурсії кафедрами, ознайомили всіх бажаючих з аудиторіями та майстернями. Вступники отримали вичерпні відповіді на свої запитання про завдання творчого конкурсу, умови навчання і проживання студентів, терміни реєстрації на творчий конкурс та реєстрацію на участь у конкурсному відборі.

Щиро запрошуємо на навчання на факультет дизайну КНУТД!

 

Контакти:

м. Київ, вул. Мала Шияновська (Немировича Данченка), 2, корпус 1, поверх 3, кімн. 1-0325

тел. +38044-256-29-33

email:

10.06.2024