КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

 

Перелік обов’язкових анотованих дисциплін

здобувачів освітнього ступеня «бакалавр»

 освітньо-професійної програми

ПІДПРИЄМНИЦТВО В ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ

 

№ з/п

Назва дисципліни, курс

1 курс

1

Українська та зарубіжна культура

2

Іноземна мова

3

Ділова українська мова

4

Філософія, політологія та соціологія

5

Економічна теорія

6

Вища та прикладна математика

7

Інформаційні системи та технології в економіці

8

Безпека життєдіяльності та цивільний захист

9

Мікроекономіка

10

Макроекономіка

11

Економічна інформатика

12

Навчальна практика

13

Фізичне виховання

2 курс

14

Іноземна мова

15

Статистика

16

Менеджмент у сфері послуг

17

Економіка підприємства

18

Маркетинг

19

Організація підприємницької діяльності в готельно-ресторанному бізнесі

20

Підприємницьке та господарське право

21

Маркетингове ціноутворення

22

Курсова робота з дисципліни «Організація підприємницької діяльності в готельно-ресторанному бізнесі»

23

Виробнича практика

24

Фізичне виховання

3 курс

25

Іноземна мова фахового спрямування

26

Облік і аудит

27

Фінанси

28

Бізнес-процеси підприємства

29

Курсова робота з дисципліни «Бізнес-процеси підприємства»

30

Підприємництво та бізнес-культура

31

Виробнича практика

4 курс

32

Іноземна мова фахового спрямування

33

Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі

34

Сучасні технології ведення бізнесу

35

Курсова робота з дисципліни «Сучасні технології ведення бізнесу»

36

Аналітичне забезпечення ефективності бізнесу

37

Атестація за фахом

38

Виробнича практика