Перелік обов’язкових анотованих дисциплін
здобувачів освітнього ступеня «бакалавр»
освітньо-професійної програми
ПІДПРИЄМНИЦТВО В ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ
№ з/п |
Назва дисципліни, курс |
1 курс |
|
1 |
|
2 |
|
3 |
|
4 |
|
5 |
|
6 |
|
7 |
|
8 |
|
9 |
|
10 |
|
11 |
|
12 |
|
13 |
|
2 курс |
|
14 |
|
15 |
|
16 |
|
17 |
|
18 |
|
19 |
Організація підприємницької діяльності в готельно-ресторанному бізнесі |
20 |
|
21 |
|
22 |
Курсова робота з дисципліни «Організація підприємницької діяльності в готельно-ресторанному бізнесі» |
23 |
|
24 |
|
3 курс |
|
25 |
|
26 |
|
27 |
|
28 |
|
29 |
|
30 |
|
31 |
|
4 курс |
|
32 |
|
33 |
|
34 |
|
35 |
Курсова робота з дисципліни «Сучасні технології ведення бізнесу» |
36 |
|
37 |
Атестація за фахом |
38 |