Обов’язкова анотована дисципліна здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» освітньо-професійної програми
ПІДПРИЄМНИЦТВО В ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ
ОПИС МОДУЛЯ
Назва модуля: Виробнича практика.
Тип модуля: обов’язковий.
Семестри: 4, 6, 8.
Обсяг модуля: загальна кількість годин – 540; кількість кредитів ЄКТС – 18.
Результати навчання:
знати: особливості діяльності та тенденції розвитку підприємства; організацію виставкової діяльності і систему підготовки виставок, організацію логістичного сервісу;
вміти виконати індивідуальне завдання з організації виставкової діяльності;
здатен продемонструвати проведення аналізу господарської діяльності за останні два звітних періоди.
Програмні результати навчання: ПРН 2, ПРН 3, ПРН 4, ПРН 6, ПРН 15, ПРН 16, ПРН 24 , ПРН 25 , ПРН 28.
Необхідні обов’язкові попередні та супутні модулі (пререквізити і кореквізити): підприємницькі ризики у готельно-ресторанному бізнесі; організація підприємницької діяльності в готельно-ресторанному бізнесі; основи проектування підприємств в готельно-ресторанному бізнесі, стратегія розвитку готельно-ресторанного бізнесу.
Зміст навчального модуля: нормативно-правові аспекти організації та ведення бізнесу в різних галузях економіки; дослідження особливостей діяльності бази практики та тенденцій галузевого розвитку; методика аналізу готельно-ресторанної справи, оцінки її фінансового стану та ефективності використання окремих ресурсів; особливості організації підприємницької діяльності в готельно-ресторанному бізнесі; методика проектування логістичних систем; формування професійних якостей (здатність володіти собою, проявляти ініціативність, самостійно навчатися).
Види навчальних занять: консультація.
Форми навчання: денна, заочна, заочна (дистанційна).
Методи навчання: словесний, пояснювально-демонстраційний, репродуктивний, дослідницький, метод проблемного викладання.
Методи контролю: усний, письмовий (щоденник і звіт з практики).
Форми підсумкового контролю: залік (семестр 4, 6, 8).
Засоби діагностики успішності навчання: індивідуальні завдання, перелік тем, питання для підсумкового контролю.
Мова навчання: українська.